Έχω ένα πλυντηριο πιατων pyramis 10ετιας όμως με ελάχιστη λειτουργία (1 χρόνο) Μέχρι χθες ήταν οκ αλλά από σήμερα πετάει το F5 που στο manual το αναφέρει ως ανεπαρκής ποσότητα νερού. Ότι πρόγραμμα και να διαλέξω το πλυντήριο ξεκινάει κάνοντας μια μίνι αποστράγγιση του νερού που έχει μέσα (2 sec) , στην συνέχεια παίρνει νερό από το δίκτυο κανονικά , κάνει ένα γρήγορο ξέπλυμα των πιάτων περίπου 30 sec και ξανακάνει αποστράγγιση του νερού που πλέον είναι περίπου 5-7 λίτρα;. Στο τέλος της αποστράγγισης και ενώ δεν έχει τελειώσει πλήρως βγαζει το F5 και σταματάει. Τι έχω κάνει μέχρι στιγμής:
Έχω ανοίξει το φίλτρο της παροχής μήπως έχει άλατα αλλά ήταν πεντακάθαρο
Έχω βγαλει τον σωλήνα της αποχέτευσης και τον έβαλα σε λεκάνη μιας και στο τέλος αυτής πετάει το F5 και είδα ότι αδειάζει με αρκετή πίεση το νερό του πλυντηρίου και μάλιστα είναι και αυτό πεντακάθαρο
Εχω ξεβιδωσει το φίλτρο στον πάτο του πλυντηρίου μήπως έχει υπολείμματα τροφών αλλά και αυτό είναι καθαρό, άλλωστε ξεπλένουμε πάντα τα πιάτα και ποτέ δεν υπάρχει κάτι στερεό σε τροφή οταν τα βάζουμε στο πλυντήριο...
Τι μπορεί να φταίει; Σε κριτικές στο Σκρουτζ γενικά σε πλυντήρια pyramiis κάποιος αναφέρει ότι από καινούριο πετάει συνεχώς F5...
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί είναι κρίμα, ουσιαστικά το πλυντήριο είναι καινούργιο

Απάντηση με παράθεση