Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή Αδυναμία στιψιματος

Καλημέρα. Έχω το bosch logixx8 sensitive. Καποιες φορες με το που ξεκινάει το στιψιμο, ο κάδος τρανταζεται και δεν μπορεί να στιψει. Μολις βγαλω καποια ρουχα απο το πλυντήριο, στιβει κανονικά. Αυτο το κανει σε ολα τα προγραμματα, ανεξαρτητως ποσοτητας ρουχων στο καδο.

Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Skonatzis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα. Έχω το bosch logixx8 sensitive. Καποιες φορες με το που ξεκινάει το στιψιμο, ο κάδος τρανταζεται και δεν μπορεί να στιψει. Μολις βγαλω καποια ρουχα απο το πλυντήριο, στιβει κανονικά. Αυτο το κανει σε ολα τα προγραμματα, ανεξαρτητως ποσοτητας ρουχων στο καδο.
    Μηχανικό ειναι το πρόβλημα.
    Το πιάνει
    Δεν φυγοκεντριζει
    Αν είσαι τυχερός τα έχουν παίξει τα ρουλεμάν. Αλλιώς έχει σπάσει ή απλά αρπάξει ο κάδος.
    Τα αμορτισέρ μέχρι σήμερα δεν έχω δει στην πράξη να δημιουργούν πραγματικά πρόβλημα.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Το δικό σου μοντέλο πρέπει να έχει αισθητήριο ανίχνευσης ανομοιόμορφης κατανομής φορτίου , το οποίο ενεργοποιείται και σου σταματάει το στύψιμο πριν γίνει ζημιά

Πιθανό να θέλεις αλλαγή αμορτισέρ (αφού ελεγχθούν φυσικά ) και νομίζω πως έχει 3 τεμάχια ,αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις εργαλεία και κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις καλώς , αν όχι θα πρέπει να το δει κάποιος τεχνικός

Προϋπόθεση πάντα τα ρούχα που πλένονται να είναι σωστά τοποθετημένα στο πλυντήριο
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Αν ήταν αυτό το αισθητήριο όμως δε θα μου το έκανε πάντα?το πλυντήριο το έχω 10 Χρόνια και δε νομίζω να μην το γεμίζω τώρα μονο σωστά...γνωμη μου παντα ετσι?Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σας.σίγουρα θα καλέσω τεχνικό. Μου προκαλεί εντύπωση μονο το ότι δεν το κάνει πάντα..άλλες φορές στιβει σωστά είτε γεμάτο, είτε μισοάδειο..

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

ακριβώς επειδή το έχεις 10 χρόνια , ίσως να έχουν εξασθενίσει τα αμορτισέρ ,και για να μη γίνει ζημιά ,σου σταματάει το στύψιμο

στα παλιάς τεχνολογίας πλυντήρια δεν υπήρχε έλεγχος , τα νεώτερα σχεδόν όλα έχουν αυτό τον έλεγχο

αν θυμάμαι καλά το δικό σου μοντέλο , αν έχει αισθητήριο ,το έχει στο πίσω μέρος δεξιά όπως το κοιτάζεις , επάνω ψηλά και ακριβώς απέναντι του επάνω στον κάδο υπάρχει ένας τετράγωνος μαγνήτης
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Παρόμοια Θέματα

1. [Neff] Πλυντήριο πιάτων NEFF αδυναμία εκκίνησης
    από Lazefi στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-19, 12:30
  2. [Siemens] προβλημα πλυσης και στιψιματος
    από pourpou στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-07-19, 19:56
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-15, 00:27

Δικαιώματα - Επιλογές