Καλησπέρα παιδιά! Εχω στα χέρια μου την παραπανω τηλεόραση ειναι ενος φιλου!! Και τωρα έμεινε στα χερια μου! Το αρχικό προβλημα ηταν οτι ειχε μαύρη οθονη αλλα ειχε ήχο!! Πηγε σε επαγγελματια απο την μερια του φιλου μου και του αλαξε την tcon πλακετα ηρθαν τα χρωματα αλλα δεν εφτιαξε εντελώς ειχε ξεθοριασμενα χρωματα και η οθόνη επαιρνε αποχρώσεις του πράσινου η του ροζ ολόκληρη η οθονη αλλα απο πισω εβλεπες κανονικα ! Ετσι εφτασε και στα δικα μου χερια διότι ο άνθρωπος που πηεγε ο φιλος μου την τηλεόραση δεν ηεξερε τι αλλο μπορει να ειναι! Και ο φιλος πηρε αλλη τηλεοραση και απο το να παει σκουπιδια ειπα να κανω καποιες ενεργειες! Λοιπον την ανοιξα εβγαλα τις καλωδιοταινιες εβαλα καθαριστικο επαφων άλλαξα ολους τους πυκνωτές στο τροφοδοτικο και εβαλα και λίγη διπλής οψεως ταινια επανω στις ταινίες που πανε επανω στο πανελ(αυτες που δεν κολιουνται με τιποτα) μιας και αυτα ειδα οτι μπορει και να διορθωναν το προβλημα! Μετα απο αυτες τις κινήσεις που αποτι κατάλαβα επειδή τις εκανα μεθοδικα βοηθησε το καθαριστικο επαφων γιατι πλεον τα χρωματα ειναι ολα ενταξη και παιζει σχεδον καλα!! Αλλα παντα υπαρχει το αλλα Οταν υπαρχει κινηση στην εικονα δηλαδη περπαταει καποιος η κατι τετοιο δημιουργούνται κάποιες πρασινιλες μερικές φορές ειναι και ροζ εκει που εχει κινηση η εικονα και μετα φευγουν(σαν να ειναι σκιες ghost)!! Θα μπορουσα να δοκιμασω κατι ακομα ?? Ευχαριστω για τον κοπο σας να διαβάσετε το προβλημα προσπαθησα να ειμαι αναλυτικος μπας και κάποιος εμεπειρος καταλάβει τι μπορει να φταίει!!