Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    Καβαλα

Προεπιλογή Ραδιοκασετοφωνο του "80, ποτενσιομετρα

Γεια σας
    εχω ενα ραδιοκασετοφωνο απο τη δεκαετια του 1980, ισως και ποιο παλιο δεν ξερω.

img upload

εχει καποια αισθητικα θεματακια, αλλα εμενα με "καιει" να παιζει το ραδιοφωνο.
    Τα ποτενσιομετρα ομως και κυριως της εντασης βγαζουν το γνωστο ηχου για τους γνωστες, παρασιτων.
    Αυτο διορθωνεται καπως, ευκολα?
    Σκεφτηκα να το "στειλω" στην ανακυκλωση αλλα αν φτιαχνεται γιατι να μην το κρατησω?

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μπόλικο σπρέι καθαρισμού χωρίς λάδι αφού πρώτα τον ανοίξεις (το σπρέι δεν το ρίχνεις από έξω γιατί πάει παντού εκτός από το ποντενσιόμετρο) .

https://m.youtube.com/watch?v=0QvOepREO4k

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

αν το θεμα ειναι αυτο που περιγραφεις λυνεται σχετικα ευκολα με αντικατασταση η με καποιο σπρευ. να εχεις υπ οψιν οτι με το σπρευ οτι το προβλημα θα εμφανιστει παλι μετα απο λιγο καιρο.
    ειπες οτι το θελεις για να ακους ραδιο. ο ηχος αυτης της γενιας ηταν λιαν επιεικως αθλιος. ενα ραδιο νεας τεχνολογιας των 50-80¤ θα εχει απειρως καλυτερο ηχο, το ραδιο θα εχει καλυτερη επιλεκτικοτητα. ο μονος λογος που θα το κραταγα εγω ειναι σαν μουσειακο εκθεμα. εχω και εγω ενα πολυμετρο AVO για αυτους που γνωριζουν της δεκαετιας του 50 που λειτουργει αψογα, αλλα ο μονος λογος που το εχω ειναι καθαρα διακοσμητικος και οχι μετρητικος.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    Καβαλα

Προεπιλογή

Για μουσειακους λογους αλλα εκθετηριο δεν εχω να το βγαλω. Ακομη επειδη εξωτερικα δεν ειναι τελειο μαλλον θα το αποσυρω, ανταλλακτικα και οτι αλλο γινετε. Υπαρχει περιπτωση να το θελει καποιος να του το δωσω σε συμβολικη τιμη?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Magus
    Περιοχή
    Malta

Προεπιλογή

Κινέζικο ραδιοκασετόφωνο είναι, παραγωγής κάπου 1995 -€“ 2000 ούτε για έκθεμα κάνει, ούτε αξία θα πάρει... συμβολική τιμή lol,να μου το χαρίζανε δε θα το έπαιρνα το μόνο που του αξίζει είναι ένας κάδος απορριμάτων

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    Καβαλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Magus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κινέζικο ραδιοκασετόφωνο είναι, παραγωγής κάπου 1995 -€“ 2000 ούτε για έκθεμα κάνει, ούτε αξία θα πάρει... συμβολική τιμή lol,να μου το χαρίζανε δε θα το έπαιρνα το μόνο που του αξίζει είναι ένας κάδος απορριμάτων
    Μην είσαι απόλυτος. Ισως να ειναι κινεζικο. Αλλα εμένα μου το δωσανε κάπου στις αρχές του "90. Οοοτε ειναι σίγουρα παλιότερο.
    Θα το κανω ανταλλακτικά...

Το avatar του χρήστη apavlidis
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας Παυλίδης
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν το θεμα ειναι αυτο που περιγραφεις λυνεται σχετικα ευκολα με αντικατασταση η με καποιο σπρευ. να εχεις υπ οψιν οτι με το σπρευ οτι το προβλημα θα εμφανιστει παλι μετα απο λιγο καιρο.
    ειπες οτι το θελεις για να ακους ραδιο. ο ηχος αυτης της γενιας ηταν λιαν επιεικως αθλιος. ενα ραδιο νεας τεχνολογιας των 50-80¤ θα εχει απειρως καλυτερο ηχο, το ραδιο θα εχει καλυτερη επιλεκτικοτητα. ο μονος λογος που θα το κραταγα εγω ειναι σαν μουσειακο εκθεμα. εχω και εγω ενα πολυμετρο AVO για αυτους που γνωριζουν της δεκαετιας του 50 που λειτουργει αψογα, αλλα ο μονος λογος που το εχω ειναι καθαρα διακοσμητικος και οχι μετρητικος.
    Ε όχι και άθλια λήψη από radio tuners της εποχής.. Συγκρίνονται τα tuner της Marantz, Onkyo, Pioneer, Technics, που κυκλοφορούν σήμερα, με τα αντίστοιχα αναλογικά της εποχής? Όπως ας πούμε το tx 810 της PIONEER και άλλα παρόμοια της εποχής! pioneer_tx-810_am-fm_stereo_tuner.jpg

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] Toshiba L300. Επιλέγω "Shutdown", και μου κάνει "Resart" !!!!
    από andyferraristi στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-15, 16:26
  2. [Φορητό Ραδιόφωνο] SONY CFS-9000 ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ
    από hellenic vanagon στο forum iPod/MP3/MP4/Φορητές Συσκευές
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-14, 20:36
  3. μικτης και ποτενσιομετρα
    από γιαννης_κ στο forum Υπόλοιπες Συσκευές Ήχου
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-13, 10:52
  4. Αναζητηση σε συρομενα ποτενσιομετρα μικτη ( numark dm1720x )
    από materatsi στο forum Υπόλοιπες Συσκευές Ήχου
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-12, 01:24

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία