η λύση σε αυτές τις περιπτόσεις είναι η ωραία καραμέλα που λένε όλοι και δεν ξέρω γιατί οι εταιρίες χέζονται !!!
"ΙΝΚΑ θα πάρω τήλ "
η λύση σε αυτές τις περιπτόσεις είναι η ωραία καραμέλα που λένε όλοι και δεν ξέρω γιατί οι εταιρίες χέζονται !!!
"ΙΝΚΑ θα πάρω τήλ "
Μα δεν θέλω να τους φοβερίσω το πλυντήριο μου θέλω να πλένω τα ρούχα μου. Θα κάνω καταγγελίες όπου βρώ φυσικά.
900MHz-64GHz
Διάβασε και αυτό να πας ενημερωμένος.
http://www.eccefpolis.gr/list.php?id...parenttab=true
Σημείωση: Το έχω πληρώσει μετρητοίς.
900MHz-64GHz
γιατί το ινκα μετά απο επώνυμη καταγγελία του πολίτη με το πρόβλημα που έχει με την εκάστοτε εταιρεία/επιχείριση αναλαμβάνει τα πάντα ! και όταν λέμε τα πάντα τα πάντα , απο εξώδικα μέχρι και δικαστικές διαμάχες , χωρίς να εμπλακεί άμεσα ο πολίτης , είδα μπροστά στα μάτια μου δικαστική λειτουργό μέσω του ινκα να αποδίδει εξώδικο σε εταιρεία για ποσό 30ε .....η ωραία καραμέλα που λένε όλοι και δεν ξέρω γιατί οι εταιρίες χέζονται
Κι όμως ο κωτσόβολος δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο, πρώτα πρέπει λέγαν να έρθει ο τεχνικός να διαπιστώσει όντως βλάβη και μετά αν έστελνε η morris ένα fax θα μου το αντικαταστούσαν.
Σήμερα άφησα τα κλειδιά στο αφεντικό μου και όντως πέρασε τεχνικός. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω στον αισθητήρα νερού ήταν το πρόβλημα. Είχε πει να το επισκευάσει (λογικό αφού η morris μπορεί απλά να στο επισκευάσει εντός εγγύησης) Και μετά από άρνηση.....
Μέσα σε 2-3 ώρες η morris που το αντικατέστησε με καινούριο (σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο του ο τεχνικός) του κουτιού, ούτε καν ο κωτσόβολος. Το έστησαν κιόλας.
Τελικά αν και κλαρίνο ξέρουν να παίζουν κάλαντα.
Μπράβο στα παιδιά της morris και την εταιρία που έδρασαν από μόνοι τους ή συνεννοήθηκαν με το κατάστημα.
Κι εγώ ήξερα ότι ο πωλητής θα μου αντικαταστήσει τη συσκευή αλλά ούτε καν πρόλαβα να πάω σπίτι μου και είχα καινούριο πλυντήριο.
900MHz-64GHz
Δεν πειράζει συνονόματε του κάνω crash test με κλασμένα εσώρουχα τώρα.
900MHz-64GHz