Ναι έ? Ο κωτσόβολος λέει θέλουμε να μας στείλει χαρτί αντικατάστασης η morris και κανένα πρόβλημα το αλλάζουμε.
Ναι έ? Ο κωτσόβολος λέει θέλουμε να μας στείλει χαρτί αντικατάστασης η morris και κανένα πρόβλημα το αλλάζουμε.
900MHz-64GHz
Κωνσταντίνε στα ηλεκτρονικά προϊόντα το doa είναι μέσα στην πρώτη εβδομάδα, η διαδικασία είναι το ελέγχει ο τεχνικός της εταιρίας και γίνεται η αντικατάσταση είτε από εκεί από όπου το αγόρασες ή από την εταιρία την ίδια.
Αλλάξέτο μην δεκτής επισκευή.
πιστεύω να υπάρχει η ίδια πολιτική και στα ηλεκτρολογικά.
Το ξέρω και το ρώτησα. Και μου λέει ότι άσχετα με τις 7 μέρες αν στείλει η morris fax (οι κλαρινίστες) θα το αντικαταστήσουμε άμεσα.
Προβλέπεται αύριο να στείλω δύο σφίχτες να πάνε να το παρατήσουν μέσα στο κατάστημα.
900MHz-64GHz
Δεν θέλει μαγκιές αυτή η δουλειά, υπάρχουν νόμοι και επίσης η προστασία καταναλωτών.
Μα φυσικά και δε θέλει. Ας το πάω εγώ εκεί και αυτοί ας το αλλάξουν.
900MHz-64GHz
Επιστρατεύω όχημα της εταιρίας με δικά μου έξοδα να το μεταφέρει πίσω, γιατί αυτοί μου έλεγαν θα δούμε κλπ.
Οπότε ελπίζω.
900MHz-64GHz
Κι όμως ο κωτσόβολος δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο, πρώτα πρέπει λέγαν να έρθει ο τεχνικός να διαπιστώσει όντως βλάβη και μετά αν έστελνε η morris ένα fax θα μου το αντικαταστούσαν.
Σήμερα άφησα τα κλειδιά στο αφεντικό μου και όντως πέρασε τεχνικός. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω στον αισθητήρα νερού ήταν το πρόβλημα. Είχε πει να το επισκευάσει (λογικό αφού η morris μπορεί απλά να στο επισκευάσει εντός εγγύησης) Και μετά από άρνηση.....
Μέσα σε 2-3 ώρες η morris που το αντικατέστησε με καινούριο (σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο του ο τεχνικός) του κουτιού, ούτε καν ο κωτσόβολος. Το έστησαν κιόλας.
Τελικά αν και κλαρίνο ξέρουν να παίζουν κάλαντα.
Μπράβο στα παιδιά της morris και την εταιρία που έδρασαν από μόνοι τους ή συνεννοήθηκαν με το κατάστημα.
Κι εγώ ήξερα ότι ο πωλητής θα μου αντικαταστήσει τη συσκευή αλλά ούτε καν πρόλαβα να πάω σπίτι μου και είχα καινούριο πλυντήριο.
900MHz-64GHz