πλαστική είναι
πλαστική είναι
ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα αναγραφόμενα από μένα ενδεχομένως να μην είναι σωστά .
Και σωστά να είναι μη προσπαθήσετε να τα υλοποιήσετε αν δεν έχετε τις απαιτούμενες άδειες και γνώσεις
Δεν σε πιάνω , ο τίτλος σου είναι να συνδέσεις 2 δεξαμενές και όχι σε τι βάθρο θα βαλεις τις δεξαμενές . Τι εννοούσε αυτός που σου πρότεινε στρώση άμμου ως βάση ; Την άμμο έτσι θα την βάλεις, χωρίς καλούπι γύρω γύρω , δεν θα φύγει η άμμος με αέρα και βροχή 5000+κιλά δεν θα κατρακυλήσει , θα φύγει από την θέση της ; αυτός που σου έκανε την πρόταση μάλλον αρπακολλας ή τσοπάνης είναι , τσιμεντένια βάση θέλει σίδερα μέσα στο μπετόν , υπολογισμός κατασκευής , φορτία και τάσεις , 5 τόνοι σε μια τόσο μικρή επιφάνεια δεν είναι αστεία υπόθεση , θα χτυπήσει κανείς... Άλλη λύση είναι η σίδερο κατασκευή
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηλιας Α (08-06-21)
Μιχάλη για ποιον τρόπο αναφέρεσαι ; Τον πρώτο ή δεύτερο τρόπο που έχω στο σκαριφημα ; Θες να αναλύσεις τον ισχυρισμό σου, γιατί δεν το έχω καταλαβει
Κάνεις κάποιο λάθος νομίζω , τα δοχεία δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία από την επάνω πλευρά τουλαχιστον , αναφέρω ότι έχουν και τα δύο ,φλοτερ ουσιαστικά αντεπιστροφες, είσοδο μόνο προς τα μέσα, όταν γεμίσει η α δεξαμενή κλείνει το φλοτερ της και η παροχή της βρύσης συνεχίζει να δίνει στην δεξαμενή β , μέχρι να γεμίσει και να κλείσει και το φλοτερ 2 , έτσι έχουμε και τα δύο δοχεία γεμάτα .
Περί αυτοματισμών Ε δημοτικου
mikemtb73 (09-06-21)
Καλά, οκ
Κλασσικά: Tapatalk
Από τη στιγμή που θέλεις με ένα φλοτερ να γεμίσουν και οι δύο δεξαμενές :
1. Δεν θα βάλεις αντεπιστροφής στην ένωση.
2. Γεμιζουν στην ίδια στάθμη στο σημείο που κόβει το φλοτερ, που σημαίνει ότι αν η δεύτερη είναι πιο ψηλά δεν θα γεμίζει πλήρως ή αν είναι πιο χαμηλά θα υπερχείλισει.
Αν θέλεις να γεμίζουν ανεξάρτητα βάζεις και δεύτερο φλοτερ και Αντεπιστροφής και δε σε απασχολεί η υψομετρική διαφορά.
Όσον αφορά τη στήριξη έχει να κάνει με το σημείο που θα τις τοποθετήσεις.
Αν είναι σε οροφή η σε όροφο κτηρίου τότε θέλεις στατική μελέτη όσον αφορά την δεύτερη λόγω μεγάλης σημειακής επιβάρυνσης.
Αν είναι σε έδαφος εξαρτάται από το πόσο μαλακό η σκληρό είναι για να μη βουλιάξει από το βάρος η δεξαμενή.
Να θυμάσαι ότι προέχει η ασφάλεια από την οποία εξυπηρέτηση σου προσφέρει η δεύτερη δεξαμενή.
και βεβαια προσοχη γιατι δεν θα αδειαζουν το ιδιο.