Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 28

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Σε ότι αφορά τα νερά που βρήκες στον κάδο μετά από απουσία ημερών η βλάβη πιθανότατα να είναι στην βαλβίδα.
    Η ένσταση μου είναι για την έναρξη του προγράμματος. Όταν τα κάρβουνα είναι οριακά ή φρακαρισμενα τα συμπτώματα είναι ότι δεν ξεκινάει το πρόγραμμα. Το έχω δει άπειρες φορές αυτό το έργο
    Σε κάθε περίπτωση δεν χάνεις κάτι να τα τσεκαρεις και αυτά..
    Σε ότι αφορά την αγορά βαλβίδας απλά θα πάρεις μια βαλβίδα τριπλή σε ευθεία,μην ζητάς την γνήσια, τζάμπα λεφτά. Το μόνο που θα προσέξεις είναι να έχει τον στραγγαλιστη στην ίδια έξοδο,σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να τον βάλεις εσύ στην σωστή θέση.

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον tipos για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

lazarefa (03-06-19)

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Από το βαλβιδακι του τοίχου μεχρι την είσοδο ξεβιδωσε και τσεκαρε αν έχεις σωστή πίεση νερού σε αυτόν το κλάδο , στην συνέχεια βιδωσε όπως ήταν πριν , ξεκουμπωσε τα μαύρα λάστιχα που πάνε στην σαπουνοθηκη και χωσε τα λάστιχα σε ένα μπουκάλι , βάλε πρόγραμμα και δες αν βγάζουν νερά κανονικά. Αλλιώς φωτογράφισε τις φυσες των ηλεκτοβαλβιδων ,ξεκουμπωσε , μέτρα ωμικα και χωρίς ρευμμμμμμα την κάθε βαλβίδα , αν είναι οκ θα σου δείξει γύρω στα 3000 ωμ . Επειδή αναφερες 9 μέρες απουσίας νομίζω ότι η βαλβίδα σου δουλεύει σωστά αλλά το εμβολακι της δεν σφραγίζει σωστά και σου στάζει. Ααα καθάρισε και λιγο την σαπουνοθηκη εισόδους και εξόδους. Καλή επιτυχία

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον ΣΚΛΗΚΟΣ για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

lazarefa (04-06-19)

Μέλος
    Όνομα
    Λάζαρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σήμερα το απόγευμα έλυσα το πλυντήριο. Αποσύνδεσα νερά, αφαίρεσα το σωληνάκι που πηγαίνει στην είσοδο της τριπλής βαλβίδας και τι βλέπω; Μεταξύ του ρακόρ του σωλήνα και της εισόδου της τριπλής βαλβίδας είχε κομματάκια κρυστάλλων, προφανώς υπολείμματα από το φίλτρο αλάτων του οποίου το περιεχόμενο (κρυστάλλους χαλαζία) είχα πρόσφατα αλλάξει, όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου. Τα κομματάκια αυτά ήταν σαν θραύσματα γυαλιού (δεν είχαν λιώσει). Βέβαια στο κέλυφος της εισόδου της τριπλής βαλβίδας υπάρχει κι ένα μικρό πλαστικό φιλτράκι το οποίο είχε κάτι λίγες βρωμιές, ωστόσο πιθανολογώ ότι μικρά κρυσταλλάκια χαλαζία πέρασαν από μέσα του, προχώρησαν στη βαλβίδα, και κάπου φράκαραν, εμποδίζοντας περιστασιακά την κίνηση του πηνίου/πείρου της βαλβίδας. Έριξα λίγο WD40 και ξύδι, ξανασύνδεσα, έβαλα κι ένα δοκιμαστικό πλυντήριο το οποίο ξεκίνησε κι ολοκληρώθηκε κανονικά, κι ελπίζω να μην έχω άλλα θέματα. Βέβαια, καλού κακού θα έχω το νου μου στη βαλβίδα κι αν είναι να απουσιάσω για μέρες απ' το σπίτι θα κλείνω παροχή βρύσης πλυντηρίου.
    Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας φίλοι μου.

Μέλος
    Όνομα
    Λάζαρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

3 χρόνια μετά (Ιούνιος 2019 - Μάιος 2022), κι ενώ όλο αυτό το διάστημα το πλυντήριο δούλευε κανονικότατα χωρίς να χρειαστεί (τότε) να αλλάξω την τριπλοβαλβίδα, σήμερα που επέστρεψα σπίτι μετά από απουσία 4 ημερών (και γύρω στις 7-8 μέρες από τότε που έβαλα τελευταία φορά πλυντήριο) μου ξανάκανε το ίδιο θέμα... Ο κάδος είχε μέσα γύρω στους 6-7 πόντους νερό παιδιά... Άντε να ξαναλύσω την πλάτη του πλυντυρίου να ξαναψάξω τι παίζει με την τριπλοβαλβίδα και στην ανάγκη θα κοιτάξω να την αλλάξω, αν εκεί είναι πάλι το θέμα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Ψυγείο General Electric με πρόβλημα στη βαλβίδα νερού.
    από radiodj105 στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-19, 23:45
  2. [LG] Πλυντήριο ρουχων
    από Dim# στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-19, 20:18

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι