Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 86

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

δηλαδή θες να μου πεις ότι ήθελα να το φτιάξω το έκανα για τα παιχνίδια ? λάθος μεγάλο φίλε μου...το ξέρεις πολύ καλά ότι είχα σοβαρό πρόβλημα με την θερμοκρασία ,εκτός και εάν και αυτό το περνάτε για παιχνίδι .είχα όντως πρόβλημα και μάλιστα αρκετά σοβαρό,και η αιτία δεν ήταν να παίξω παιχνίδια αλλά να δω τι φταίει ,εγώ δεν είμαι ούτε τεχνικός,ούτε τα τόσα θέματα που έχω βάλει σημαίνει ότι είναι για άλλους ..όλα είναι δικά μου φίλε Γιώργο...το "επείγον -σημαντικό" το έβαλα γιατί είχα σοβαρό πρόβλημα οκ ? και όχι για πλάκα για να μου γράψεις γρήγορα. τέλος πάντων εάν νομίζεις ότι το έκανα σκόπιμα σε παρακαλώ να μου το πεις να φύγω τώρα αμέσως από το φορουμ και όχι να με διώξεις εσύ.. .

Το avatar του χρήστη xlife
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Έλα ρε παιδιά.. Και γω διακοπές ειμαι και απάντησα έστω και χαλαρά.. Δεύτερον το επείγον για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό. Τέλος πάντων. Πρωσοπικα χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα.

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

Κώστα καλό χειμώνα φίλε...εγώ δεν επιτέθηκα σε κανέναν έτσι ? ασχολήθηκα λίγο με το bios ειδα ότι άλλαξαν οι θερμοκρασίες προς το καλύτερο το άφησα αρκετές ώρες,έτρεξα ενα παιχνίδι με απαιτήσεις για να δω που θα φτάσει η θερμοκρασία του, και όχι για να παίξω παιχνίδι,είδα ότι πήγε καλά και αυτό ήταν όλο ,ευχαρίστησα προσωπικά έναν-έναν έβαλα ότι λύθηκε το πρόβλημα και οκ...από κει και πέρα το ξανά τονίζω ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση.

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Φίλε μου δεν μπορείς να παρακαλάς για απάντηση. Μιλάμε για παιχνίδι τώρα, αν είχες "Επείγον-Σημαντικό" πρόβλημα το πας σε μάστορα. "όχι για να παίξω παιχνίδι" αλλά παίζεις παιχνίδια.
    Μπορείς να βάλεις και προγράμματα benchmark ξέρεις, το να γεμίζεις με σαβούρα τον υπολογιστή μόνο προβλήματα στο λογισμικό θα δημιουργήσεις.
    Οπότε χαλαρά κάποιος θα απαντήσει.
    Αν μας απειλείς ότι θα φύγεις τι περιμένεις να σου πούμε φύγε? Ελεύθερος άνθρωπος είσαι και δεν είμαστε αφέντες κανενός, θέλεις να κάτσεις κάτσε θέλεις να φύγεις φύγε.
    900MHz-64GHz

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

οκ δεν το συνεχίζω γιατί προφανώς αυτό το φόρουμ δεν είναι για τηλεθέαση...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Σταθερός Η/Υ] Intel DX58SO
    από age80 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-15, 11:05
  2. [Σταθερός Η/Υ] intel nuc και ηχεια 5.1 προβλημα
    από aris285 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-14, 06:54
  3. socket 478 για Intel Pentium 4/ Celeron
    από sou-sta στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά