Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 2 από 2

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Athanasios
    Περιοχή
    Alexandroypoli

Προεπιλογή Πλυντήριο πιάτων Pyramis κωδικός F5

Έχω ένα πλυντηριο πιατων pyramis 10ετιας όμως με ελάχιστη λειτουργία (1 χρόνο) Μέχρι χθες ήταν οκ αλλά από σήμερα πετάει το F5 που στο manual το αναφέρει ως ανεπαρκής ποσότητα νερού. Ότι πρόγραμμα και να διαλέξω το πλυντήριο ξεκινάει κάνοντας μια μίνι αποστράγγιση του νερού που έχει μέσα (2 sec) , στην συνέχεια παίρνει νερό από το δίκτυο κανονικά , κάνει ένα γρήγορο ξέπλυμα των πιάτων περίπου 30 sec και ξανακάνει αποστράγγιση του νερού που πλέον είναι περίπου 5-7 λίτρα;. Στο τέλος της αποστράγγισης και ενώ δεν έχει τελειώσει πλήρως βγαζει το F5 και σταματάει. Τι έχω κάνει μέχρι στιγμής:
    Έχω ανοίξει το φίλτρο της παροχής μήπως έχει άλατα αλλά ήταν πεντακάθαρο
    Έχω βγαλει τον σωλήνα της αποχέτευσης και τον έβαλα σε λεκάνη μιας και στο τέλος αυτής πετάει το F5 και είδα ότι αδειάζει με αρκετή πίεση το νερό του πλυντηρίου και μάλιστα είναι και αυτό πεντακάθαρο
    Εχω ξεβιδωσει το φίλτρο στον πάτο του πλυντηρίου μήπως έχει υπολείμματα τροφών αλλά και αυτό είναι καθαρό, άλλωστε ξεπλένουμε πάντα τα πιάτα και ποτέ δεν υπάρχει κάτι στερεό σε τροφή οταν τα βάζουμε στο πλυντήριο...
    Τι μπορεί να φταίει; Σε κριτικές στο Σκρουτζ γενικά σε πλυντήρια pyramiis κάποιος αναφέρει ότι από καινούριο πετάει συνεχώς F5...
    Μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί είναι κρίμα, ουσιαστικά το πλυντήριο είναι καινούργιο

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Για να μην προτρέχουμε επιβεβαίωσε αν φταίει το παρακάτω.
    Έκτακτη διακοπή νερού στην Αλεξανδρούπολη

Λόγω θραύσης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, έχει διακοπεί η υδροδότηση στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καρτάλη, Γιαννούτσου, Κονδύλη και Κικόνων.

Μειωμένη πίεση ή προσωρινές διακοπές ενδέχεται να σημειωθούν και σε γειτονικές περιοχές.

Τα συνεργεία εργάζονται για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.
    Επιπλέον, χθες 12 Ιουλίου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή του Άβαντα , γεγονός που σημαίνει ότι υπήρξε αυξημένη άντληση νερού από το δίκτυο για τις ανάγκες της κατάσβεσης, επιβαρύνοντας περαιτέρω την πίεση στην πόλη.

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] BOSCH Πλυντήριο πιάτων SRI5615/08 Πλυντήριο πιάτων BOSCH
    από jeronimo στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-21, 13:10
  2. [Άλλη] Pyramis DWA 60 FI-2 aquastop
    από mtec στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-05-20, 15:30
  3. Απορροφητήρας PYRAMIS
    από Fordakias στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-18, 12:53
  4. [Brandt] Πλυντήριο Brandt κωδικός σφάλματος d010 ???
    από no11 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-15, 13:26
  5. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-14, 18:49

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία