Δεν είμαι εγώ ο εριστικός νηματοθέτης. Οπώς μου απαντάνε, απαντάω. Το μόνο λάθος μου ήταν ότι έχει μεγάλο χρόνο αποφόρτισης ο πυκνωτής, μεγαλύτερο των τριών ωρών και δεν χρησιμοποίησα το ειδικό εργαλείο αποφόρτισης. Δεν έπιασε και το on/off. Μετά από αυτό άκουσα το είσαι τελείως άσχετος, παράτατα θα σκοτωθείς, ηταν ευκολάκι αυτό που δεν κατάφερα... Ο δεύτερος ήρθε κατόπιν εορτής μόνο και μόνο να επιβεβαιώσει τις προσβολες και να φορτώνει λάθη που δεν έγραψα οτι έγιναν έτσι, να παραλλάσει τί έγραψα...
Το τελικό σίδερο στο πάνελ είναι φτιαγμένο ώστε να μην διαχωρίζεται πλήρως από την πλαστική κάσα που είναι τα LEDs. Τα LEDs θέλουν δύναμη να τραβηχθουν χωρίς θέρμανση και η κάσα που σπάει εύκολα. Ακόμα και με θέρμανση ίσως σπάσει σε σημεία. Όταν βάλουμε τα καινούργια είναι πολύ δύσκολο να κάτσει ακριβως η ταινία διπλής όψεος στο σημείο που πρεπει, αφού δεν ανοίγει πλήρως ο χώρος εκεί και όσο ανοίγει δημιουργούνται ρωγμές. Αφού έχουν κόλλα τα LEDs δεν έχουμε και μεγάλο περιθώρειο δοκιμών. Τα LEDs που κολλάνε πρέπει να ευθυγραμιστούν ακριβώς με το πλέξιγκλας της διάθλασης φωτός και πάλι έχω το πρόβλημα ότι κλείδωσε η ταξινόμηση καναλιών.
Πολύ σωστά έγραψες οτι για αυτό το πάνελ είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να δημιουργηται και πρόβλημα με τα κανάλια στο κύκλωμα της κεντρικής πλακέτας όταν ανοίγουμε την τηλεόραση ή αποφορτίζουμε τον πυκνωτή σταθεροποίησης!