Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Banned
    Όνομα
    Αλέκος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ γιατί θα το χαρακτήριζα ρεαλιστικό;

Δηλαδή αυτό που σε απασχολεί είναι οι πυκνωτές λίγων εκαντοντάδων nF που είναι στα φίλτρα, και που αυτοί, όχι ο μεγάλος ηλεκτρολυτικός, είναι που θα σε χτυπήσουν αν πιάσεις το φις ενώ είναι φορτισμένοι; Άσε που δεν πιστεύω η πλακέτα του τροφοδοτικού να μην είχε αντίσταση εκφόρτισης για τους πυκνωτές αυτούς (εκτός αν υπήρχε πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο βέβαια)

Σε εμπόδισε δηλαδή ο μετασχηματιστής που ήταν ΜΕΤΑ από τον πυκνωτή!!! Την περίπτωση να υπάρχει ανορθωτής ανάμεσα, αφού στο φις δίνεις AC ενώ στον πυκνωτή έχεις DC, δεν τη σκέφτηκες να υποθέσω!

Και μετά προσβάλλεσαι κιόλας όταν ο άλλος σου λέει κάτι για το καλό σου! Γιατί γι' αυτό σ' το είπε, δεν σ' το είπε για να κερδίσει κάτι!
    Αφού σε ενημερώσω ότι είσαι άσχετος, τύπε πας καλά; Έγραψα ότι βρήκα τον μεγάλο πυκνωτή που με χτύπησε, ότι τον μέτρησα στα 350V και γράφεις για μία γενική μέθοδο (βραχυκύκλωσης) που έκανα πριν άνοιξω την τηλεόραση;

'Σε εμπόδισε δηλαδή ο μετασχηματιστής που ήταν ΜΕΤΑ από τον πυκνωτή!!!'

Θες να πεις ότι ο μετασχηματιστής ήταν μετά τον πυκνωτή που με χτύπησε; Έγραψα εγώ ότι με χτήπησε πυκνωτής που είναι στα φίλτρα; Έχεις μεγάλο πρόβλημα κατανόησης η παριστάνεις ότι έχεις. Μήπως επειδή πάτησα γενικά το κουμπί οn/off θα βάλεις στο στόμα μου ότι ήθελα να αποφορτίσω πυκνωτή πριν την ανόρθωση;

Ξες κι από ανόρθωση μεγάλε;!

Δεν βοήθησες πριν την άνοιξω. Τώρα εσύ ένας άσχετος προσπαθεί να δείξει ότι ξέρει από ανόρθωση και παραλλάσει αυτά που έγραψα; Τράβα αλλού. Γράψε κι εσύ για σπασμένο ανακλαστήρα, ενώ έχει σίδερο κολλητά, πίσω η μεμβράνη!

Κάτι τέτοιους τύπους που μπαίνουν μετά την ζήτηση βοήθειας να το παίξουν έξυπνοι και με προσβολές κιόλας τους έχω γραμμένους! Σε καίει που ο κόσμος δεν σκάει στην 'αυθεντία σας' 250 ευρώ για αλλαγή leds;

Φαντάζομαι σε χτυπάει το ρεύμα 4-5 φορές τον μήνα μάστορα;!

Τύποι σαν κι εσένα υποβιβάζουν τα forums. Ενας βρέθηκε να με βοηθήσει πραγματικά και δύο ασχετοι που νομίζουν ότι είναι σχετικοί, λένε ότι να 'ναι και προσπαθούν να προσβάλλουν κιόλας.

Τα κανάλια απορυθμίστηκαν μετά την συναρμολόγιση. Το μενού δεν μου επιτρέπει να πάω στην ρύθμιση καναλιών. Μήπως να κάνω firmware update. Πολλοί παραπονιούνται ότι χάνουν τα κανάλια τους μετά από το άνοιγμα της τηλεόρασης.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elliot : 01-10-24 στις 15:33

Παρόμοια Θέματα

1. Πάνελ για τηλεόραση LG 43UH603V
    από brasidas12 στο forum Εξαρτήματα προς Ζήτηση & Προσφορά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-21, 00:17
  2. [Τηλεόραση LG] Πάνελ για την Lg 43UH610V
    από maiko21 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-20, 11:26
  3. [Τηλεόραση LG] Αντικατάσταση Πάνελ
    από ilias26 στο forum Τηλεόραση