Αφού σε ενημερώσω ότι είσαι άσχετος, τύπε πας καλά; Έγραψα ότι βρήκα τον μεγάλο πυκνωτή που με χτύπησε, ότι τον μέτρησα στα 350V και γράφεις για μία γενική μέθοδο (βραχυκύκλωσης) που έκανα πριν άνοιξω την τηλεόραση;
'Σε εμπόδισε δηλαδή ο μετασχηματιστής που ήταν ΜΕΤΑ από τον πυκνωτή!!!'
Θες να πεις ότι ο μετασχηματιστής ήταν μετά τον πυκνωτή που με χτύπησε; Έγραψα εγώ ότι με χτήπησε πυκνωτής που είναι στα φίλτρα; Έχεις μεγάλο πρόβλημα κατανόησης η παριστάνεις ότι έχεις. Μήπως επειδή πάτησα γενικά το κουμπί οn/off θα βάλεις στο στόμα μου ότι ήθελα να αποφορτίσω πυκνωτή πριν την ανόρθωση;
Ξες κι από ανόρθωση μεγάλε;!
Δεν βοήθησες πριν την άνοιξω. Τώρα εσύ ένας άσχετος προσπαθεί να δείξει ότι ξέρει από ανόρθωση και παραλλάσει αυτά που έγραψα; Τράβα αλλού. Γράψε κι εσύ για σπασμένο ανακλαστήρα, ενώ έχει σίδερο κολλητά, πίσω η μεμβράνη!
Κάτι τέτοιους τύπους που μπαίνουν μετά την ζήτηση βοήθειας να το παίξουν έξυπνοι και με προσβολές κιόλας τους έχω γραμμένους! Σε καίει που ο κόσμος δεν σκάει στην 'αυθεντία σας' 250 ευρώ για αλλαγή leds;
Φαντάζομαι σε χτυπάει το ρεύμα 4-5 φορές τον μήνα μάστορα;!
Τύποι σαν κι εσένα υποβιβάζουν τα forums. Ενας βρέθηκε να με βοηθήσει πραγματικά και δύο ασχετοι που νομίζουν ότι είναι σχετικοί, λένε ότι να 'ναι και προσπαθούν να προσβάλλουν κιόλας.
Τα κανάλια απορυθμίστηκαν μετά την συναρμολόγιση. Το μενού δεν μου επιτρέπει να πάω στην ρύθμιση καναλιών. Μήπως να κάνω firmware update. Πολλοί παραπονιούνται ότι χάνουν τα κανάλια τους μετά από το άνοιγμα της τηλεόρασης.