συμφωνώ με την 24ωρη απόψυξη αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι είναι γεμάτο (και συντήρηση και κατάψυξη) και δεν έχω άλλο ψυγείο για να χρησιμοποιήσω. Πρέπει να επιστρατεύσω γείτονες/κουμπάρους/φίλους οπότε ίσως χρειαστεί λιγο χρόνο για να το καταφέρω. Θα το κάνω όμως, πρέπει.

Για πυκνωτή...
Αυτό που έχει το ψυγείο (εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι), είναι η μονάδα εκκίνησης (όπως το λέει η bosch) που είναι μέσα στο μαύρο πλαστικό κουτί δίπλα από το μοτέρ (παραθέτω φωτό)
starting unit - photo1.jpg

starting unit - photo2.jpg

starting unit - photo3.jpg

Να σημείωσω πως όταν έβγαλα το μαύρο καπάκι, σαν να μου μύρισε κάτι καμμένο...
Επίσης, δεν ξέρω αν φαίνεται στην φωτό, αλλά δείχνει σαν να έχει αρπάξει λίγο (ίσως και είναι και φυσιολογικό - δεν ξέρω).

Γενικότερα...
Το μοτέρ σταμάτησε κάποια στιγμή (η θερμοκρασία κατάψυξης ήταν στους -11) - κι εδώ είναι που βρήκα την ευκαιρία να το βγάλω από την πρίζα και να ανοίξω το μαύρο κουτί.
Όταν το έκλεισα πάλι και το έβαλα στην πρίζα, δεν δούλεψε - όπου χειροκίνητα έδωσα μία στο ανεμιστηράκι και ξεκίνησε (ανεμιστηράκι και μοτέρ).
Αν υποθέσουμε ότι φταίει αυτή η μονάδα εκκίνησης (ρελέ εκκίνησης), μπορεί να προκαλεί τέτοια συμπτώματα όπου η κατάψυξη να μην κατεβαίνει κάτω από -11 ?

Την μονάδα εκκίνησης την βρήκα στα bosch spare parts:
starting unit - bosch part number.PNG

και την βρήκα και σε μαγαζί με ανταλλακτικά για να την πάρω (αν συμφωνείτε κι εσείς):
https://www.antalaktika-hlektrikon.g...s-bosch-detail