Το IC SPC7011F βρέθηκε στο κατάστημα με τιμή στα 5 ευρώ αντικαταστάθηκε αλλά δυστυχώς η κατάσταση παραμένει η ίδια![]()
Το IC SPC7011F βρέθηκε στο κατάστημα με τιμή στα 5 ευρώ αντικαταστάθηκε αλλά δυστυχώς η κατάσταση παραμένει η ίδια![]()
Τελικά έκανα παραγγελία πλακέτα από aliexpres στα 22 ευρώ
Άκη καλησπέρα. Εγώ προσωπικά στο συγκεκριμένο τροφοδοτικό το μόνο που μου έχει τύχει είναι σκασμένες κολλήσεις στα άκρα των τσοκς και μετασχηματιστών , άντε και καμιά δίοδο ή zener. Το λέω για να σε προλάβω ,να μη πετάξεις το παλιό board μιας και παράγγειλες άλλο κι άργησα να απαντήσω.
Καλημέρα Βασίλη σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου . Έκανα έλεγχο και φρεσκάρισμα σε όλες της κολλήσεις μετασχηματιστών τσοκ κτλ χωρίς αποτέλεσμα οι δίοδοι επίσης ελέγχθηκαν και άλλαξα μερικές προληπτικά όπως και μία zener όπως μου πρότεινε ποιο πάνω ο Δημήτρης. Δεν την πέταξα την πλακέτα την ψάχνω ακόμα μιας και αυτή που παράγγειλα θα αργήσει πολύ να έρθει
Καλημέρα .Οι πυκνωτές ελέγχθηκαν όλοι ,ακόμη και μεγάλοι στα 450v?
Ναι όλους με esr meter και μερικούς τους άλλαξα προληπτικά έχει έναν ηλεκτρολυτικό μεγάλο 82uf 450v ο οποίος είναι οκ
Καλημέρα στο σχέδιο έχει ένα υλικό smd Chip Bead BEP801 3216 τι είναι αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AKHS : 22-03-22 στις 15:41