Καλημέρα!
διαθέτω την τηλεόραση LG 42LB5610 42" δεν έχω εικόνα έχω όμως ήχο και αλλάζω κανάλια οπότε την χειρουργώ.
Έβγαλα όλα τα καλώδια από την καφέ πλακέτα τροφοδοσίας με κωδικό: EAX65423701 (REV 2.1).
Tην σύνδεσα στην πρίζα με το καλώδιό της και έβαλα το πολύμετρο (δείτε εικόνα) στο + και - του κονέκτορα P801 (η ρύθμιση έγινε με το πολύμετρο στο AC αλλά και στο DC από βλακεία μου λέτε να έκανα καμία ζημιά?) και μου έδειξε το 5,83 Volt.
Η κάθε μια απο τις τέσσερις λεντοταινίες (strip) διαθέτει 8 led. Η κάθε λεντοταινία αναγράφει ότι χρησιμοποιεί 94 Volt άρα υποθέτω ότι στον κονέκτορα P801 έπρεπε να μου φέρνει 376 Volt σωστά? άρα φταίει η πλακέτα άρα θέλω άλλη πλακέτα σωστά?
Πως μπορώ να τροφοδοτήσω με ρεύμα κάθε λεντοταινία ξεχωριστά προκειμένου να διαπιστώσω αν έχει καεί και κάποιο λεντάκι? Υπάρχει κάποια συσκευή που να δίνει 94 Volt? ακόμα και να αγοράσω δεν με πειράζει.
Για να τροφοδοτήσω με ρεύμα τις λεντοταινίες έχω βρει αυτό εδώ: https://taxkapapcshop.gr/product/tool-0015/?ref=bestprice.gr
αλλά λέει ότι φτάνει μέχρι 265 Volt ενώ θέλω 376 να δώσει άσε που η παράδοση μπορεί να γίνει σε μεγάλο διάστημα χρονικό.
Αν διαθέτει κάποιος πλακέτα ας επικοινωνήσει μαζί μου. Επισυνάπτω φωτογραφίες, και για κάθε διευκρίνηση είμαι εδώ.
6.jpg4.jpg5.jpg3.jpg