Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 91

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    μιχαλης
    Περιοχή
    γλυφαδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kat80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    [COLOR=#333333] Το νερό ξεκιναει καυτο και σε 8-9 λεπτα με το ρολοι τελειωνει το ζεστο και ξαφνικα μπαινει κρυο
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kat80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μέχρι και τον δευτερο κουβα είχε αρκετα ζεστο νερο..απο τον τριτο κ μετα το νερο ηταν χλιαρο κ από τον 4ο κ μετα είχε κρυωσει.
    Ωραία η δοκιμή, απλά έχει διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που είπες στην αρχή...
    Το χλιαρό νερό παραπέμπει σε ανακάτεμα με κρύο... άρα τα παιδιά που είπαν για ανάποδη σύνδεση εισοδο/έξοδο ίσως τελικά έχουν δίκιο.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mikemtb73 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το χλιαρό νερό παραπέμπει σε ανακάτεμα με κρύο... άρα τα παιδιά που είπαν για ανάποδη σύνδεση εισοδο/έξοδο ίσως τελικά έχουν δίκιο.
    Δήλωσε ότι πριν 2 μήνες δεν είχε τέτοια θέματα . Πριν 2 μήνες ο καιρός ήταν καλοκαιρινός , τα δύσκολα ήρθαν τους πρόσφατους μήνες , και σαν μικρός ο θερμοσίφωνας σε λίτρα , με εισαγωγή πιο ψυχρού νερού στην εισαγωγή + την εμμονή να τον σβήνει από την τροφοδοσία με ρεύμα και πέρα από τα 45 λεπτά .

Η δοκιμη εγινε με φουλ τρεχουμενο νερο γυρισμενο τερμα στο ζεστο...το μπανιο που κανω επειδη στην αρχη το νερο ειναι πολυ ζεστο, το αφηνω με ας πουμε 3/4 της πιεσης κ καπου στη μεση της βρυσης.. οπως κ να χει επειδη απο την πολλη σκεψη εχω βγαλει καπνους ας το δει κ ο δευτερος υδραυλικος κ βλεπουμε...δεν εχω κατι αλλο να πω κ να σκεφτω..
    Αυτά τα πέρασα και εγώ με ίδιο μπόιλερ σε λίτρα. Και γνωρίζω τις διαφορές χειμώνα καλοκαίρι .
    Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που θα τον σβήσω τον θερμοσίφωνα από την τροφοδοσία δεν ξέμενα από νερό για πολύ ώρα , αλλά έχω αναμεικτική βρύση.
    https://www.youtube.com/watch?v=K031EPHV6No
    Έχει ακριβές , έχει και φθηνές
    Απλά με 75 λίτρα ξέχνα τα "μακροβούτια" σε μπανιέρα και η σωστή επιλογή από όλο το τεχνικό επιτελείο των υδραυλικών της Αθήνας ήταν να πάψουν να σε κοροϊδεύουν επίμονα με σκοπό το κέρδος, και έπρεπε να ενημερώσουν για θερμοσίφωνα 120 λίτρα και πάνω.
    Έπρεπε να τους πεις ότι θέλεις μακροβούτια και όχι ζεστό νερό για να πλύνεις 2 φλυτζάνια .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 21-03-21 στις 16:03

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-21, 13:30
  2. Ζεστό Νερό- Πίεση-Ηλιακός
    από malk στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-19, 16:23
  3. Ρεύμα στο μισό σπίτι / Ενδ. λυχνία σβηστή
    από geox23 στο forum Ηλεκτρολογικά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-04-19, 12:12