Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 52

Μέλος
    Όνομα
    vasilis
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

και διαρροη να εχεις οταν πεσει η πιεση αυτη θα σταματησει,οποτε ακυρο το τεστ.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilllis Εμφάνιση μηνυμάτων
    και διαρροη να εχεις οταν πεσει η πιεση αυτη θα σταματησει,οποτε ακυρο το τεστ.
    Άκυρο το δικό μου τεστ ; Οπότε επανέρχεται το "άνοιγε-κλείνε" , που πρότεινες την 23-10-20, 09:36 ; Ή τα παρατάω ;

Μέλος
    Όνομα
    vasilis
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DimMani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άκυρο το δικό μου τεστ ; Οπότε επανέρχεται το "άνοιγε-κλείνε" , που πρότεινες την 23-10-20, 09:36 ; Ή τα παρατάω ;
    θέλω να πω οτι δεν μπορεις να βγαλεις συμπεράσματα αφου οταν θα πεσει η πίεση (μετα απο 5-10-50 λεπτα ) θα σταματησει η διαρροη οπότε τι συμπέρασμα βγαζεις;

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

θέλω να πω οτι δεν μπορεις να βγαλεις συμπεράσματα αφου οταν θα πεσει η πίεση (μετα απο 5-10-50 λεπτα ) θα σταματησει η διαρροη οπότε τι συμπέρασμα βγαζεις;
    Ζητώ συγνώμη για την απουσία μου , αλλά υπήρχαν σοβαρότερες προτεραιότητες . Έκλεισα όλες τις βάνες σύνθλιψης , μέσα στο σπίτι {8 Α’όροφος + 2 Ισόγειο = σύνολο 10(*)} , εκτός από 2 καζανάκια και 3 νιπτήρες , στο ισόγειο και στον Α’ όροφο . Οι βάνες των τελευταίων είναι πλαστικές , έχουν αρκετή αντίσταση και φοβάμαι μην σπάσουνε . Επίσης έκλεισα όλες τις βάνες σύνθλιψης , (σύνολο 5) , στην αποθήκη συμπεριλαμβανομένου και του γενικού διακόπτη . Πάτησα επανεκκίνηση στο FluidControl, το οποίο κτύπησε 7 bars , αντί για 4,8 και κόλλησε εκεί . Φοβήθηκα , άνοιξα τον κεντρικό διακόπτη , έπεσε γύρω στα 4,5 , ξαναέκλεισα τον γενικό . Σε 6 λεπτά είχε κατέβει στα 3,6 με όλα κλειστά . Πάλι έκανα επανεκκίνηση κι έφθασε στα 5,2 . Ξανα-άνοιξα τον κεντρικό μετά 10 λεπτά , που είχε ήδη κατέβει στα 2,7 !! και συνέχισε την πτώση , ήπια μεν , αλλά με όλα κλειστά . Συμπέρασμα ;;;
    (*) Είναι μπλε και κόκκινες . Υποθέτω ότι κάποιες αφορούν το καλοριφέρ . Δεν ξέρω ποιες .

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

(1) Έβαλα φίλτρο νερού πριν από την βαλβίδα αντεπιστροφής , μετά απ'αυτό ξεκίνησε το πρόβλημα των επανεκκινήσεων . Όμως μπορεί πως δικαιολογείται; (2) Πόσες επανεκκινήσεις την ώρα , ή την ημέρα , "αντέχει" ένα "fluid control" χωρίς να πάθει ζημιά ;

Μέλος
    Όνομα
    vasilis
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

εφόσον ήταν όλα κλειστά στην καταθλιψη, δεν σφραγίζει σωστά το ανεπιστροφο. διαρροή σε σωλήνες μου φαίνεται πολύ σπάνιο να συμβεί και σίγουρα θα ήταν ορατό .

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

εφόσον ήταν όλα κλειστά στην καταθλιψη, δεν σφραγίζει σωστά το ανεπιστροφο. διαρροή σε σωλήνες μου φαίνεται πολύ σπάνιο να συμβεί και σίγουρα θα ήταν ορατό .

Οπότε ξανα-αλλάζω ανεπιστροφο . Όπως ήδη έγραψα αγόρασα ένα ορειχάλκινο . Αυτό που δουλεύει , έχει ένα πλαστικό εμβολάκι με γρανάζια , στο ορειχάλκινο το εμβολάκι είναι μεταλλικό χωρίς γρανάζια , πιο είναι καλλίτερο και γιατί . Νομίζω ότι δεν θα ξανα-ενοχκλήσω και θα ενημερώσω όταν τελειώσει η Οδυσσειά μου .

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Άνοιξες έκλεισες διακοπτες, άλλαξες αντεπιστροφης , τσεκαρες όλο το δίκτυο χωρίς να τσεκαρεις φιλαράκι το πολύ προφανές , που είναι το πλακετακι η το μαγνητικό του fluid control , οι επανακεκκινησεις εχουν περιοδικότητα , αν υπήρχε διαρροή θα ήταν διαφορετικοι χρόνοι , άλλη πίεση δικτύου το βράδυ , άλλη το πρωί άλλη πίεση όταν καταναλώνεις νερό ( άνοιγμα βρύσης )κτλ

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    vasilis
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DimMani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπότε ξανα-αλλάζω ανεπιστροφο . Όπως ήδη έγραψα αγόρασα ένα ορειχάλκινο . Αυτό που δουλεύει , έχει ένα πλαστικό εμβολάκι με γρανάζια , στο ορειχάλκινο το εμβολάκι είναι μεταλλικό χωρίς γρανάζια , πιο είναι καλλίτερο και γιατί . Νομίζω ότι δεν θα ξανα-ενοχκλήσω και θα ενημερώσω όταν τελειώσει η Οδυσσειά μου .
    Πριν το πεταξεις/αλλαξεις συνδεσε το αναποδα για να δεις αν λειτουργει σωστα τελικα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΣΚΛΗΚΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άνοιξες έκλεισες διακοπτες, άλλαξες αντεπιστροφης , τσεκαρες όλο το δίκτυο χωρίς να τσεκαρεις φιλαράκι το πολύ προφανές , που είναι το πλακετακι η το μαγνητικό του fluid control , οι επανακεκκινησεις εχουν περιοδικότητα , αν υπήρχε διαρροή θα ήταν διαφορετικοι χρόνοι , άλλη πίεση δικτύου το βράδυ , άλλη το πρωί άλλη πίεση όταν καταναλώνεις νερό ( άνοιγμα βρύσης )κτλ

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Αφου τσεκαρε το μανομετρεο οτι εχασε πιεση σε λιγα λεπτα.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

Άλλαξα ανεπίστροφη , τα ίδια . Τελικά εντοπίσθηκαν 2 διαρροές εκτός σπιτιού . Μία από βρύση του κήπου και η χειρότερη από την δεξαμενή προς το πιεστικό . Στην Β΄περίπτωση οι σωληνώσεις είναι υπόγειες . Καλά ξεμπερδέματα .

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα στο διανομέα νερού σε ψυγείο General Electric
    από Ioannis Louis στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-20, 17:14
  2. Αντλία νερού GRUNDFOS, ανάβει το λαμπάκι έλειψης νερού.
    από κιμετ στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-07-19, 21:22
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-16, 13:57
  4. [Κλιματιστικό Toyotomi] Πως συνδέεται η Αντλία κενού και το κενόμετρο στο σύστημα;
    από puntix στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-15, 17:00
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-14, 01:28

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία