Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Ίλιον

Προεπιλογή

Έχω την ίδια και πέρισι μου έκανε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
    Μετά απο άνοιγμα κλπ το αποτέλσμα ήταν οτι είχε πάρει φωτιά (μεγάλο μπαμ και μαυρίλα!) το IC905 πάνω στην πλακέτα τροφοδοσίας καθώς και το πηνίο δίπλα του!
    Αλλαξα λοιπον το IC905 μαζί με το πηνίο (το οποίο το βρήκα απο τα βάθη της Κίνας, δεν υπάρχει πουθενά όμως!!!) καθώς και γύρω γύρω διάφορα πυκνωτές κλπ, και τώρα δουλεύει μια χαρά...

Επομένως άνοιξε την και ρίξε μια ματιά στην πλακέτα τροφοδοσίας και δες αν βλέπεις κάτι καμμένο και λειτούργησε ανάλογα..
    εμένα ήταν έτσι:
    Συνημμένο Αρχείο 47820

Κάπου πρέπει να έχω και τα σχέδια της πλακέτας (μετά απο τρελό ψάξιμο στο ίντερνετ) αν τα χρειαστείς στείλε να ψάξω

Μέλος
    Όνομα
    Χάρης
    Περιοχή
    Ρόδος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nrap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω την ίδια και πέρισι μου έκανε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
    Μετά απο άνοιγμα κλπ το αποτέλσμα ήταν οτι είχε πάρει φωτιά (μεγάλο μπαμ και μαυρίλα!) το IC905 πάνω στην πλακέτα τροφοδοσίας καθώς και το πηνίο δίπλα του!
    Αλλαξα λοιπον το IC905 μαζί με το πηνίο (το οποίο το βρήκα απο τα βάθη της Κίνας, δεν υπάρχει πουθενά όμως!!!) καθώς και γύρω γύρω διάφορα πυκνωτές κλπ, και τώρα δουλεύει μια χαρά...

Επομένως άνοιξε την και ρίξε μια ματιά στην πλακέτα τροφοδοσίας και δες αν βλέπεις κάτι καμμένο και λειτούργησε ανάλογα..
    εμένα ήταν έτσι:
    Συνημμένο Αρχείο 47820

Κάπου πρέπει να έχω και τα σχέδια της πλακέτας (μετά απο τρελό ψάξιμο στο ίντερνετ) αν τα χρειαστείς στείλε να ψάξω
    Δεν μου ανοίγει το συνημμένο, πάντως θα την ανοίξω σήμερα και θα στείλω αν είναι φώτο την πλακετα τροφοδοσίας αν δεν φαίνεται κάτι με το μάτι. Σε ευχαριστώ πολύ. Αν πάντως κάτι άρπαξε κ δεν είναι πυκνωτής δεν νομίζω ότι αξίζει η επισκευή της... Σε ευχαριστώ κ πάλι

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρόμοια Θέματα

1. [ΡάδιοDVD Αυτοκινήτου] Δεν εχω ηχο στο gps στο 2din του αμαξιιου οταν ανάβω την μηχανη!!
    από 1kost1 στο forum Car HiFi & Safety
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-19, 12:55
  2. [Φορητός Η/Υ] Χαιρετω την ομαδα. Εχω ενα λαπτοπ dell inspieon 15R κεχω τοεξης προβλημα. Οταν προσπα
    από bilarasgalatsi στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-17, 15:28
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-16, 19:26
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-12-15, 22:24
  5. [Τηλεόραση Samsung] LE40B650T2W αναβει και οταν την κλεινω δεν ξανα αναβει
    από beckos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-15, 00:12

Δικαιώματα - Επιλογές