Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Λες ότι προηγουμένως είχες πάει στο επίσημο service , γιατί δεν πας σε αυτούς πάλι αλλά με την λογική να αγοράσεις τα καρβουνάκια και όχι να στο επισκευάσουν.
τι δουλεύεις σε αυτές τις 4 ώρες ? (αν επιτρέπεται)
Στο service μου αλλάζουν ολόκληρη τη βάση που έχει επάνω τα καρβουνάκια μαζί με τα καλώδιά της καθώς επίσης και σαν ανταλλακτικό το πουλάνε ολόκληρο και όχι μόνο τα καρβουνάκια. Συνεπώς δε συμφέρει. Το φορτίο που έχω επάνω είναι αρμεκτική μηχανή.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
αν βαλουμε το κοστος επισκευης, το καυσιμο, τυχον βλαβες μαλλον σε συμφερει η δεη. η φωτοβολταικα αν δεν εχεις αλλη επιλογη.
Δυστυχώς στη ΔΕΗ χρειάζομαι πολλές κολώνες, οπότε εκεί και αν δεν συμφέρει. Την περίπτωση του φωτοβολταϊκού την έχω σκεφτεί, αλλά και εκεί δεν γνωρίζω το κόστος μιας και αυτές οι 4 ώρες που το χρειάζομαι δεν υπάρχει ήλιος, οπότε χρειάζομαι απαραίτητα μπαταρίες που να μπορούν να στηρίζουν την ενέργεια που απαιτείται και φυσικά να μπορούν να γεμίσουν σε χειμωνιάτικες ημέρες με τον λιγοστό ήλιο.

'Εχω επίσης και δεύτερη γεννήτρια βενζίνης, η οποία είναι μικρότερη σε ισχύ και οριακή με το φορτίο που της βάζω. Με τη γεννήτρια της βενζίνης, δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα όσα χρόνια την χρησιμοποιούσα. Ούτε καρβουνάκια ούτε τίποτα. Απλά επειδή ήταν οριακή στο φορτίο, και η βενζίνης μου ήταν χρήσιμη και σε άλλες εργασίες, οπότε την μετέφερα σε διάφορα μέρη, είπα να αγοράσω την μεγαλύτερη μόνο για τη δουλειά αυτή και βρέθηκα με μπελάδες.