Παναγιώτη, πόσα χρόνια το έχεις το πληντήριο;
Παναγιώτη, πόσα χρόνια το έχεις το πληντήριο;
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι πάνω από 5-8 ετών (βάση των σχολιασμών χρηστών του παρακάτω βίντεο) αφού μάλιστα αναφέρουν περιπτώσεις ίδιας βλάβης εντός μηνών
https://www.youtube.com/watch?v=Dy6WfOMSZ5U
Ξεχάστε το "ρητό" που ήθελε τα Miele κορυφαία μηχανήματα , αυτά ανήκουν στα παραμύθια της Χαλιμάς . Στα μηχανικά μέρη κάδου κτλ η Miele παραμένει κορυφαία , αλλά πάντα θα μας πετάει και εξαρτήματα που θέλουν να χαλάσουν σε λίγους μήνες.
Στο βίντεο διακρίνεται μια οπή / και πιο κάτω το κόκκινο γρανάζι / στο κόκκινο γρανάζι έχει επίσης μια οπή και από την θέση αυτής της οπής βρίσκεις σε πιο σημείο καναλιού της σαπουνοθήκης σταμάτησε η περιστροφή (υποδεικνύεται δίπλα στην σαπουνοθήκη με αριθμούς 1-2-3-4 κτλ ). Κάτω από το κόκκινο γρανάζι υπάρχει ένας λευκός δίσκος και αυτός πρέπει να μετακινηθεί / είναι το "βρυσάκι" μετακίνησης της ροής νερού.
Το γεγονός και μόνο ότι προτίμησε η Miele να βάλει ένα εξάρτημα αξίας 150 ευρώ αντί 4 πάμφθηνων ξεχωριστών βαλβίδων δείχνει τα αυτονόητα των προθέσεων της .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 06-02-20 στις 11:18
Απογοητευτικό... γι'αυτό δεν συμπάθησα ποτέ αυτή τη μάρκα, απλησίαστες τιμές και βλάβες σε τάξη μεγέθους κόστους νέας συσκευής από προσιτές μάρκες. Το πλυντήριο που αντικατέστησα πριν σχεδόν ένα χρόνο άντεξε 13 χρόνια, με κόστος αγοράς κάτι λιγότερο από €400 τότε (και το αντικατέστησα με ίδιας μάρκας, πολύ πιο εξελιγμένο, με κάτι λιγότερο σε τιμή αγοράς από την τότε). Σίγουρα η επιλογή με δικαίωσε, τουλάχιστον η προηγούμενη.
Το πλυντήριο είναι κοντά 8 χρόνων , πριν 3 χρόνια χτύπησε ρουλεμάν ,οπότε πάει και το κορυφαίο ατού ότι τα μηχανικά της είναι κορυφαία , είχε γίνει γίνει επέκταση εγγύησης οπότε με Μάιλ στην εταιρεία αντί να μου αλλάξουν κάδο ,μου αντικατεστησαν ρουλεμάν , κανένα πρόβλημα , δωρεάν βέβαια , τώρα αυτό, βρε δεν πα στο διαλο παλιό γερμανακια
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέτα ότι έχει καλάι / μόλυβδο / και τρανζίστορ και κάνε το "Custom Made in Greece"
Custom Washing machine.jpg
Κάνε όμως μια απόπειρα να δεις αν επισκευάζεται το ίδιο εξάρτημα / πιστεύω φτιάχνεται