Παντως εχοντας μηδενικη σχεση με την μαγειρικη(ακομη και για μακαρονια) ξερω οτι το στανταρ κολπο για αυξηση ταχυτητας βρασιματος ειναι να βαζεις νερο "προβρασμενο" απο βραστηρα..
Παντως εχοντας μηδενικη σχεση με την μαγειρικη(ακομη και για μακαρονια) ξερω οτι το στανταρ κολπο για αυξηση ταχυτητας βρασιματος ειναι να βαζεις νερο "προβρασμενο" απο βραστηρα..
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Αν θεωρητικά έχουμε προβρασμένο νερό τότε δεν χρειάζεται εστία αλλά thermos ειδικό κενού , ούτε να ανησυχεί μήπως ξεχειλίσουν οι κατσαρόλες ούτε και αν ξέχασες την εστία αναμμένη
https://www.youtube.com/watch?v=znGwqLAUcqU
Υπάρχουν και thermos σε μέγεθος κατσαρόλας / εικάζεται ότι με τα thermos κενού μπορεί να παραμείνει η θερμοκρασία του προβρασμένου μέχρι και 2 ώρες χωρίς απώλειες θερμικές .
Μακαρόνια να φάμε και αφήστε τα "υψόμετρα" στους μ......ες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 04-07-19 στις 23:46
mikemtb73 (05-07-19)