Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Όχι . (ήδη λειτουργεί στο max και οι εστίες έχουν θερμοστάτη ασφαλείας / δεν προτείνεται )
Fissler
Αν ήθελες ταχύτητα έπρεπε να πάρεις επαγωγική εστία . Ή την chef o matic που την συνιστώ ανεπιφύλακτα και υπάρχει τεράστια διαφορά στην κατανάλωση (800W για την chef o matic ).
Τα σκεύη σου είναι στον πάτο τους ίδια διάμετρο με την διάμετρο της εστίας σου?
Τα πιο ελαφριά σκεύη δίνουν και την μεγαλύτερη ταχύτητα / ενώ τα βαρύτερα σκεύη αργούν αλλά μετά το σβήσιμο της εστίας διατηρούν περισσότερο χρόνο την βράση , δεν χάνεις ούτε κερδίζεις κάτι.

Σαν να λέμε έχω Ferrari και με κάποιες ρυθμίσεις μπορώ να την κάνω να πετάει / δώσε την πηγή που του λέει αυτό.

Ευχαριστώ για την απαντηση.

Η διαμετρος ειναι ιδια με της εστιας ναι. Η αληθεια ειναι οτι επειδη η βασικη μου χρηση θα ειναι να κανω μακαρονια, χανω αρκετο χρονο με το να περιμενω 20' να αρχισει να βραζει το νερο. Ο χρονος με ενδιαφερει και οχι η καταναλωση και οντως οι επαγωγικες ειναι πιο γρηγορες και καλως εχοντων των πραγματων θα τις βαλω μεσοπροθεσμα.

Παντως απ' οτι καταλαβαινω μου λες οτι δεν μπορω να κανω εγω καποια ρυθμιση για την αυξηση της θερμοκρασιας και να την παω στον τεχνικο να την κανει αυτος~

Επισυναπτω εικονα απο manual εστιων Bosch οπου φαινεται οτι ειναι δυνατη η ρυθμιση του σημειου βρασμου (αναλογα με το υψομετρο).

Capture.jpg