Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι γνώσεις μου στα ψυγεία είναι περιορισμένες, Ανδρέα, προσπαθώ να καταλάβω και τεστάρω τον εαυτό μου
    Μην νομίζεις ότι γνωρίζω κάτι περισσότερο. Τη μόνη εμπειρία που διαθέτωείναι μόνο από το ψυγείο το δικό μου ...
    Όμως φροντίζω να διαβάζω προσεκτικά Πέτρο και Σάκη ...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andyferraristi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όμως φροντίζω να διαβάζω προσεκτικά Πέτρο και Σάκη ...
    Αν με διαβάζατε προσεκτικά δεν θα είχατε όλοι ψυγεία no frost / inverter και ούτε θα είχαμε τόσα πολλά θέματα στο φόρουμ .... τώρα θα είμαστε όλοι σε διακοπές
    Έχω στατικό ψυγείο και μπαίνω στο φόρουμ μόνο και μόνο για να βλέπω τι κέρδισα

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Εγώ πάλι έχω τις αμφιβολίες για την τόσο συχνά καμένη αντίσταση. Κάτι δεν μου κολλάει.
    Θα μπορούσε να την καίει από μόνιμη λειτουργία της λόγο βλάβης στην πλακέτα, μου έχει τύχει, αλλά σε αυτή την περίπτωση πρώτα έχουμε μειωμένη απόδοση ψύξης και κάψιμο της θερμικής ασφαλείας.
    Θα ήθελα να μας πει πόσα ohm μετράει την καμένη αντίσταση ο σύζυγος και πόσα την καινούργια.
    Επίσης αν μπορεί να κάνει μια βοτομετρηση κατά την διάρκεια λειτουργίας του μοτέρ ώστε να δούμε αν βάζει παράλληλα με το μοτέρ και την αντίσταση.

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν με διαβάζατε προσεκτικά δεν θα είχατε όλοι ψυγεία no frost / inverter ...
    Δεν σε διάβαζα τότε ρε Πέτρο, μετά μου προέκυψες ...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andyferraristi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν σε διάβαζα τότε ρε Πέτρο, μετά μου προέκυψες ...
    Το επόμενο ψυγείο που θα πάρεις να κοιτάξεις να είναι όσο απλό γίνεται ...
    https://www.youtube.com/watch?v=uCoiYHaOgaw&t=1041s
    Και άμα χαλάσει δεν χρειάζεται να δίνουμε οδηγίες τι να κάνεις .

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Πέτρο, σέβομαι και εκτιμώ τις γνώσεις σου, κι εσένα τον ίδιο για τη βοήθεια που δίνεις στον κόσμο, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ!
    ΔΕΝ θέλω ένα ψυγείο καταβόθρα ενέργειας, που θα πρέπει να του κάνω απόψυξη χειροκίνητα κάθε τόσο.
    Επιπλέον, μην καταδικάζουμε μια τεχνολογία επειδή κάποιες εταιρείες δεν την υλοποιούν σωστά. Και το λέω αυτό βλέποντας εδώ μέσα τη συχνότητα αναφοράς προβλημάτων ανά μάρκα. Ασε που αν ξαναπώ τη γνώμη μου για συγκεκριμένη εταιρεία στο τέλος θα με μηνύσουν!
    Γενικότερα, η λογική "το απλό δεν χαλάει" δεν με ικανοποιεί, όταν το απλό υπολείπεται σε απόδοση και δυνατότητες. Με αυτή τη λογική, το τριών ετών αυτοκίνητό μου θα έπρεπε να είναι ίδιας τεχνολογίας ένα του '75...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΔΕΝ θέλω ένα ψυγείο καταβόθρα ενέργειας, που θα πρέπει να του κάνω απόψυξη χειροκίνητα κάθε τόσο.
    Επειδή δεν θέλω να κάνω εκτεταμένη κατάχρηση του θέματος του τίτλου , σου υπενθυμίζω ότι είχαμε ένα θέμα από κάποιον που διερεύνησε την κόντρα μεταξύ συμβατικού no frost Vs inverter με μετρήσεις και δεν παρατήρησε διαφορές κατανάλωσης .
    Σίγουρα θα το θυμάσαι αυτό , (οπότε πως να το αναλύσουμε πέρα από τις πράξεις?)
    Σε στατικά ψυγεία που δεν είναι ούτε no frost αλλά ούτε και inverter αποδείχτηκε ότι ειδικά αυτά που έχουν μικρό συμπιεστή με μικρή ικανότητα ψύξης ανά 24 ωρο δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα εναντίον των no frost & inverter .
    Αν μας αρέσει πάνω στις αποδείξεις να χρησιμοποιούμε τα δικά μας "νομίζω" και "πιστεύω" καταλαβαίνεις ότι δεν αντικρούει αντικειμενικά τις αποδείξεις .

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Δεν θέλω στατικό, δεν θέλω να κάνω χειροκίνητη απόψυξη βρε αδερφέ, νομίζω ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό. Επομένως το να συγκρίνω το στατικό με το no frost δεν έχει νόημα.
    Αντίθετα, συγκρίνοντας το απλό, χωρίς ηλεκτρονικά, (σχεδόν) no frost GE που αγόρασα πριν 16 χρόνια, και πέταξα στα 10 όταν παρέδωσε πνεύμα, με το full ηλεκτρονικό πραγματικό no frost Samsung αντίστοιχης χωρητικότητας που αγόρασα προς αντικατάστασή του (και με χαμηλότερη τιμή), έχω να πω ότι η διαφορά στην κατανάλωση είναι τόσο μεγάλη (λιγότερο από τη μισή) που φάνηκε στο λογαριασμό του ρεύματος - και αυτό δεν είναι "πιστεύω" και "νομίζω", είναι αντικειμενική μέτρηση.
    Αλλωστε το είπα ήδη, στο συγκεκριμένο θέμα δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ

Όσο για το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι, επειδή το ξαναδιάβασα όλο από την αρχή, δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση με μετρήσεις. Υπάρχουν μετρήσεις μόνο από το δεινόσαυρο, και πέραν αυτού σύγκριση ονομαστικών καταναλώσεων των κατασκευαστών, επιλέγοντας κάποια τυχαία ζεύγη σύγχρονων συσκευών. Αν και αυτό απέχει πολύ από του να είναι επιστημονική προσέγγιση, εγώ θα δεχτώ ότι ενέχει μεγάλη δόση αλήθειας, για τη οικονομία της συζήτησης. Και έτσι όμως, όταν έχω να επιλέξω μεταξύ χειροκίνητης ή αυτόματης απόψυξης και πολύ μεγαλύτερης ψυκτικής ικανότητας στη δεύτερη περίπτωση, θα διαλέξω πάντα το δεύτερο, για λόγους άνεσης αλλά και απόδοσης (όταν έρθει το κατσικάκι από το χωριό, η απλά όταν φέρνω τις μπύρες από το σούπερ μάρκετ).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nyannaco : 02-04-19 στις 11:16

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το επόμενο ψυγείο που θα πάρεις να κοιτάξεις να είναι όσο απλό γίνεται ...
    https://www.youtube.com/watch?v=uCoiYHaOgaw&t=1041s
    Και άμα χαλάσει δεν χρειάζεται να δίνουμε οδηγίες τι να κάνεις .
    Ρε συ Πέτρο θα μας φύγει όλο το χαρτί στη Δ.Ε.Η. με δαύτο που ανέβασες ...

P.S. Ζητώ συγνώμη από τη γυναίκα για τα off-topic που ανέβασα στο thread. Σταματώ εδώ ...

10. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον andyferraristi για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

nyannaco (02-04-19)

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Στα no-frost καθε ποσο περιπου διαστημα χρειαζεται να γινει αποψυξη?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αντισταση αλογονου
    από mariosmfj στο forum Μικροσυσκευές Κουζίνας
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-17, 15:52
  2. [Siemens] αντισταση grill
    από p270 στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-02-17, 11:08
  3. πωληση θερμικη καμερα
    από freecom στο forum Εξαρτήματα προς Ζήτηση & Προσφορά