Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 32
    Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Οι γνώσεις μου στα ψυγεία είναι περιορισμένες, Ανδρέα, προσπαθώ να καταλάβω και τεστάρω τον εαυτό μου

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βασιλικη
    Περιοχή
    περιστερι

Προεπιλογή

Με το που την αλλάζουμε δουλεύει μια χαρά δεν ξέρουμε τι φταιει

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Από Νοέμβρη μέχρι τώρα , εκτός από καλή ψύξη σταματούσε / ξεκινούσε το μοτέρ όπως το γνωρίζατε από παλιά ? (ή είδατε κάποιες διαφορές στους χρόνους έναρξης / παύσης του μοτέρ π.χ περισσότερη διάρκεια λειτουργίας σε σχέση με πριν).

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βασιλικη
    Περιοχή
    περιστερι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από Νοέμβρη μέχρι τώρα , εκτός από καλή ψύξη σταματούσε / ξεκινούσε το μοτέρ όπως το γνωρίζατε από παλιά ? (ή είδατε κάποιες διαφορές στους χρόνους έναρξης / παύσης του μοτέρ π.χ περισσότερη διάρκεια λειτουργίας σε σχέση με πριν).
    Όχι δεν υπήρχαν διάφορες

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

ο
    αντρας μου ειναι ηλεκτρολογος μηχανικος

Θα γίνω κουραστικός , αλλά ρώτα τον με μέτρηση διαπίστωσε την βλάβη της αντίστασης ? (σέβομαι την ιδιότητα του , αλλά μπορεί να θεώρησε οπτικά επειδή είδε τους πάγους μέσα στο στοιχείο ότι φταίει η αντίσταση ) και αν ναι την αντίσταση την έβαλε όπως ακριβώς ήταν η αρχική ?
    Γιατί άλλοι που είχαν παρόμοια προβλήματα το κάνανε χειροκίνητη απόψυξη και ουδέν πρόβλημα αργότερα / άλλοι είχαν τα λάστιχα πόρτας φθαρμένα και μάζευε πάγους στο στοιχείο . Ναι μεν "no frost" αυτά τα ρημάδια , αλλά η αλήθεια είναι ότι και αυτά μαζεύουν τα "σκουπίδια" κάτω από το χαλί .
    Επίσης η φωτογραφία που προσπάθησες να στείλεις δεν εμφανίζεται , προφανώς το κάνατε με copy / paste που είναι λάθος , κανονικά στο επόμενο μήνυμα θα το κάνετε με την επιλογή "insert image" / βρίσκεις το αρχείο φωτογραφίας και το στέλνεις από εκεί .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βασιλικη
    Περιοχή
    περιστερι

Προεπιλογή

ο
    Θα γίνω κουραστικός , αλλά ρώτα τον με μέτρηση διαπίστωσε την βλάβη της αντίστασης ? (σέβομαι την ιδιότητα του , αλλά μπορεί να θεώρησε οπτικά επειδή είδε τους πάγους μέσα στο στοιχείο ότι φταίει η αντίσταση ) και αν ναι την αντίσταση την έβαλε όπως ακριβώς ήταν η αρχική ?
    Γιατί άλλοι που είχαν παρόμοια προβλήματα το κάνανε χειροκίνητη απόψυξη και ουδέν πρόβλημα αργότερα / άλλοι είχαν τα λάστιχα πόρτας φθαρμένα και μάζευε πάγους στο στοιχείο . Ναι μεν "no frost" αυτά τα ρημάδια , αλλά η αλήθεια είναι ότι και αυτά μαζεύουν τα "σκουπίδια" κάτω από το χαλί .
    Επίσης η φωτογραφία που προσπάθησες να στείλεις δεν εμφανίζεται , προφανώς το κάνατε με copy / paste που είναι λάθος , κανονικά στο επόμενο μήνυμα θα το κάνετε με την επιλογή "insert image" / βρίσκεις το αρχείο φωτογραφίας και το στέλνεις από εκεί .
    Ναι έκανε μέτρηση και όπως την έβγαλε την εβαλε

Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι γνώσεις μου στα ψυγεία είναι περιορισμένες, Ανδρέα, προσπαθώ να καταλάβω και τεστάρω τον εαυτό μου
    Μην νομίζεις ότι γνωρίζω κάτι περισσότερο. Τη μόνη εμπειρία που διαθέτωείναι μόνο από το ψυγείο το δικό μου ...
    Όμως φροντίζω να διαβάζω προσεκτικά Πέτρο και Σάκη ...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andyferraristi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όμως φροντίζω να διαβάζω προσεκτικά Πέτρο και Σάκη ...
    Αν με διαβάζατε προσεκτικά δεν θα είχατε όλοι ψυγεία no frost / inverter και ούτε θα είχαμε τόσα πολλά θέματα στο φόρουμ .... τώρα θα είμαστε όλοι σε διακοπές
    Έχω στατικό ψυγείο και μπαίνω στο φόρουμ μόνο και μόνο για να βλέπω τι κέρδισα

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Εγώ πάλι έχω τις αμφιβολίες για την τόσο συχνά καμένη αντίσταση. Κάτι δεν μου κολλάει.
    Θα μπορούσε να την καίει από μόνιμη λειτουργία της λόγο βλάβης στην πλακέτα, μου έχει τύχει, αλλά σε αυτή την περίπτωση πρώτα έχουμε μειωμένη απόδοση ψύξης και κάψιμο της θερμικής ασφαλείας.
    Θα ήθελα να μας πει πόσα ohm μετράει την καμένη αντίσταση ο σύζυγος και πόσα την καινούργια.
    Επίσης αν μπορεί να κάνει μια βοτομετρηση κατά την διάρκεια λειτουργίας του μοτέρ ώστε να δούμε αν βάζει παράλληλα με το μοτέρ και την αντίσταση.

Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Αν με διαβάζατε προσεκτικά δεν θα είχατε όλοι ψυγεία no frost / inverter ...
    Δεν σε διάβαζα τότε ρε Πέτρο, μετά μου προέκυψες ...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αντισταση αλογονου
    από mariosmfj στο forum Μικροσυσκευές Κουζίνας
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-17, 15:52
  2. [Siemens] αντισταση grill
    από p270 στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-02-17, 11:08
  3. πωληση θερμικη καμερα
    από freecom στο forum Εξαρτήματα προς Ζήτηση & Προσφορά