Οι γνώσεις μου στα ψυγεία είναι περιορισμένες, Ανδρέα, προσπαθώ να καταλάβω και τεστάρω τον εαυτό μου![]()
Οι γνώσεις μου στα ψυγεία είναι περιορισμένες, Ανδρέα, προσπαθώ να καταλάβω και τεστάρω τον εαυτό μου![]()
Με το που την αλλάζουμε δουλεύει μια χαρά δεν ξέρουμε τι φταιει
Από Νοέμβρη μέχρι τώρα , εκτός από καλή ψύξη σταματούσε / ξεκινούσε το μοτέρ όπως το γνωρίζατε από παλιά ? (ή είδατε κάποιες διαφορές στους χρόνους έναρξης / παύσης του μοτέρ π.χ περισσότερη διάρκεια λειτουργίας σε σχέση με πριν).
οαντρας μου ειναι ηλεκτρολογος μηχανικος
Θα γίνω κουραστικός , αλλά ρώτα τον με μέτρηση διαπίστωσε την βλάβη της αντίστασης ? (σέβομαι την ιδιότητα του , αλλά μπορεί να θεώρησε οπτικά επειδή είδε τους πάγους μέσα στο στοιχείο ότι φταίει η αντίσταση ) και αν ναι την αντίσταση την έβαλε όπως ακριβώς ήταν η αρχική ?
Γιατί άλλοι που είχαν παρόμοια προβλήματα το κάνανε χειροκίνητη απόψυξη και ουδέν πρόβλημα αργότερα / άλλοι είχαν τα λάστιχα πόρτας φθαρμένα και μάζευε πάγους στο στοιχείο . Ναι μεν "no frost" αυτά τα ρημάδια , αλλά η αλήθεια είναι ότι και αυτά μαζεύουν τα "σκουπίδια" κάτω από το χαλί .
Επίσης η φωτογραφία που προσπάθησες να στείλεις δεν εμφανίζεται , προφανώς το κάνατε με copy / paste που είναι λάθος , κανονικά στο επόμενο μήνυμα θα το κάνετε με την επιλογή "insert image" / βρίσκεις το αρχείο φωτογραφίας και το στέλνεις από εκεί .
Εγώ πάλι έχω τις αμφιβολίες για την τόσο συχνά καμένη αντίσταση. Κάτι δεν μου κολλάει.
Θα μπορούσε να την καίει από μόνιμη λειτουργία της λόγο βλάβης στην πλακέτα, μου έχει τύχει, αλλά σε αυτή την περίπτωση πρώτα έχουμε μειωμένη απόδοση ψύξης και κάψιμο της θερμικής ασφαλείας.
Θα ήθελα να μας πει πόσα ohm μετράει την καμένη αντίσταση ο σύζυγος και πόσα την καινούργια.
Επίσης αν μπορεί να κάνει μια βοτομετρηση κατά την διάρκεια λειτουργίας του μοτέρ ώστε να δούμε αν βάζει παράλληλα με το μοτέρ και την αντίσταση.