Καλησπέρα. Δες την αποχέτευση και κάνε αποψυξη όπως σωστά αναφέρει ο Σάκης.
Άνοιξε προσεκτικά το καπάκι της κατάψυξης και προσοχή στο φελιζολ. Κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσεις πάγο (Ίσως και 2-3 πόντους). Υπάρχουν πολλά σημεία που πιάνουν πάγο τα συγκεκριμένα ψυγεία για διαφορετικούς λόγους. Μερικές φωτο θα βοηθήσουν πολύ στην εύρεση του προβλήματος και αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες μετρήσεις με πολυμετρο. Τα no-frost με αεραγωγούς δημιουργούν τέτοια θέματα όταν δεν γίνεται ετήσια χειροκίνητη αποψυξη. Συχνά μου τυχαίνει να είναι βουλωμενος ένας αεραγωγος. Χρόνο με το χρόνο χτίζει πάγο και δεν έχεις συντήρηση. Κάνοντας το αποψυξη 2 μέρες λιώνει ένα μικρό κομμάτι του πάγου με αποτέλεσμα να δουλέψει λίγο χρόνο και μετά άντε πάλι τα προβλήματα...
Υ.Γ.1. ανέβασε περισσότερες φωτο απο το εσωτερικό συντήρησης και κατάψυξης