Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Φθηνή 400 € δεν τη λες.
    Φθηνές εννοώ κάτι προσφορές σε τουρκικές κουζίνες με 200-250€. Η pitsos φοράει εστίες ego και είναι ότι καλύτερο υπάρχει.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φθηνή 400 € δεν τη λες..
    Έτσι πες .... γιατί μπροστά σε κουζίνες πάνω από χιλιάρικο τότε τα 400 τι είναι.
    Συμπεριφορές εστιών έχω δει πολλές διαφορετικές (συγκρίνοντας εννοείται και τα watt ισχύος ) άλλες φεύγουν σφαίρα στην απόδοση και άλλες είναι πιο αργές . Κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει ως ελάττωμα μια αργή εστία , απεναντίας είναι οι καλύτερες . Υστερούν σε ταχύτητα , κρατάνε περισσότερο όταν τις σταματάς , που είναι το κακό?

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Τι να πω ρε συ Πέτρο, άλλες νοικοκυρές θέλουν γρήγορες εστίες και άλλες θέλουν αργές. Σε τουρκικές κουζίνες πάντως έχω παρατηρήσει ότι εκτός από κακή απόδοση καίγονται και πολύ γρήγορα.

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Να αναφέρω πως οι επώνυμες τουλάχιστον εστίες ΤΑΧΕΙΑΣ (με την κόκκινη βούλα) έχουν ενσωματωμένο θερμοστάτη που βγάζει εκτός ένα τμήμα της εστίας από κάποια θερμοκρασία και άνω , δεν ξέρω το όριο ακριβώς

screenshot_20190226_231105.jpg
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να πω ρε συ Πέτρο, άλλες νοικοκυρές θέλουν γρήγορες εστίες και άλλες θέλουν αργές. Σε τουρκικές κουζίνες πάντως έχω παρατηρήσει ότι εκτός από κακή απόδοση καίγονται και πολύ γρήγορα.
    Απόλυτα σεβαστό το συμπέρασμα σου , αν μαζί με την κακή απόδοση (μειωμένη κατασκευαστικά θερμική ικανότητα ) καίγονται και γρήγορα τότε είναι όντως μάπα αν είναι όπως μια εστία που μου έφερε ένας γνωστός μου και κάηκε μέσα σε 2 μήνες (αγορά από Κωτσόβολο) , όχι απλά κάηκε και δεν δούλευε αλλά όταν την είδα από κάτω της εστίας είχε ραγίσει από την περιφέρεια της εστίας μέχρι το κέντρο και στράβωσε η πλάκα , δικαιολογημένα όμως γιατί είχε τόσο λεπτή πλάκα που ήταν για κλάματα .
    Όπως καταλαβαίνεις αυτά είναι εξαιρέσεις τραγικά αναίσθητων κατασκευαστών και δεν στέκουν με τις κλασσικές εστίες όπως τις γνωρίζουμε εμείς από παλιά .
    Να αναφέρω πως οι επώνυμες τουλάχιστον εστίες ΤΑΧΕΙΑΣ (με την κόκκινη βούλα) έχουν ενσωματωμένο θερμοστάτη που βγάζει εκτός ένα τμήμα της εστίας από κάποια θερμοκρασία και άνω , δεν ξέρω το όριο ακριβώς
    Αυτό μας λέει ότι όντως οι εστίες κινδυνεύουν σε υψηλές αποδόσεις (γιαυτό και σας έφαγα τα αυτιά σας να σας λέω ότι οι αργές και ήπιες εστίες είναι οι πιο σωστές και πιο καλές )
    Ας πάρω μια από τις πολλές έρευνες που συναντάς στο διαδίκτυο γύρω από τις εστίες
    https://wiki.ezvid.com/best-hot-plates
    Η καλύτερη εστία από τις παραπάνω που θεωρήθηκε προφορικά ως "βιομηχανική " είναι η συσκευή (3 Cadco Hi power )
    Αλλά και άλλες έρευνες να διαβάσεις με μανία αναφέρονται στην "ασφάλεια " της εστίας και αποφυγή ισχυρής εστίας (άρα δικαιώνομαι σε αυτό που λέω ότι οι καλύτερη εστία πρέπει να είναι ήπιας απόδοσης ) .
    Άλλη μια απόδειξη στο παραπάνω Link ότι οι χειρότερες εστίες είναι οι κεραμικές (βλέπε συσκευή 9 ) τι πιο απλό και κατανοητό .

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απόλυτα σεβαστό το συμπέρασμα σου , αν μαζί με την κακή απόδοση (μειωμένη κατασκευαστικά θερμική ικανότητα ) καίγονται και γρήγορα τότε είναι όντως μάπα αν είναι όπως μια εστία που μου έφερε ένας γνωστός μου και κάηκε μέσα σε 2 μήνες (αγορά από Κωτσόβολο) , όχι απλά κάηκε και δεν δούλευε αλλά όταν την είδα από κάτω της εστίας είχε ραγίσει από την περιφέρεια της εστίας μέχρι το κέντρο και στράβωσε η πλάκα , δικαιολογημένα όμως γιατί είχε τόσο λεπτή πλάκα που ήταν για κλάματα .
    Όπως καταλαβαίνεις αυτά είναι εξαιρέσεις τραγικά αναίσθητων κατασκευαστών και δεν στέκουν με τις κλασσικές εστίες όπως τις γνωρίζουμε εμείς από παλιά .

Αυτό μας λέει ότι όντως οι εστίες κινδυνεύουν σε υψηλές αποδόσεις (γιαυτό και σας έφαγα τα αυτιά σας να σας λέω ότι οι αργές και ήπιες εστίες είναι οι πιο σωστές και πιο καλές )
    Ας πάρω μια από τις πολλές έρευνες που συναντάς στο διαδίκτυο γύρω από τις εστίες
    https://wiki.ezvid.com/best-hot-plates
    Η καλύτερη εστία από τις παραπάνω που θεωρήθηκε προφορικά ως "βιομηχανική " είναι η συσκευή (3 Cadco Hi power )
    Αλλά και άλλες έρευνες να διαβάσεις με μανία αναφέρονται στην "ασφάλεια " της εστίας και αποφυγή ισχυρής εστίας (άρα δικαιώνομαι σε αυτό που λέω ότι οι καλύτερη εστία πρέπει να είναι ήπιας απόδοσης ) .
    Άλλη μια απόδειξη στο παραπάνω Link ότι οι χειρότερες εστίες είναι οι κεραμικές (βλέπε συσκευή 9 ) τι πιο απλό και κατανοητό .
    Αυτό απο πού προκύπτει;
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Αν κοιτάξεις στατιστικός τα θέματα φόρουμ όλες οι βλάβες εστιών από δαύτες είναι .

Μέλος
    Όνομα
    Θυμιοs
    Περιοχή
    Αθήνα / Καλλιθέα

Προεπιλογή

-Παιδιά δίαβασα με προσοχή αυτά που γράφετε αλλά για να γίνω πιο σαφής έχω δοκιμάσει κουζινάκι να βράσει νερό σχετικά λίγη ποσότητα 1.5 λίτρα με καλό σκεύος είχε περάσει εικοσάλεπτο και το νερό δεν έβρασε, γνωστός μου καταστηματάρχης άλλαξε κουζίνα τούρκικη σε πελάτη γιατί δεν μπορούσε να βράσει χόρτα, δεν μιλάμε για ήπια απόδοση αλλά για εξαιρετικά χαμηλή σε σημείο που να μην γίνεται δουλειά.

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό] Καλή σελίδα για AC Service manual
    από error στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-10-18, 12:24
  2. [Pitsos] Μειωμένη απόδοση ματιών κουζίνας
    από Zaxos85 στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-16, 15:29
  3. [Bosch] Διακόπτης αφής εστιών
    από tdf στο forum Φούρνος & Εστία
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-16, 14:57
  4. [Κλιματιστικό Hitachi] κακή απόδοση στην θέρμανση..
    από insaner6r στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-13, 20:50

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία