Φθηνή 400 € δεν τη λες.
Φθηνές εννοώ κάτι προσφορές σε τουρκικές κουζίνες με 200-250€. Η pitsos φοράει εστίες ego και είναι ότι καλύτερο υπάρχει.
Φθηνή 400 € δεν τη λες.
Φθηνές εννοώ κάτι προσφορές σε τουρκικές κουζίνες με 200-250€. Η pitsos φοράει εστίες ego και είναι ότι καλύτερο υπάρχει.
Έτσι πες .... γιατί μπροστά σε κουζίνες πάνω από χιλιάρικο τότε τα 400 τι είναι.
Συμπεριφορές εστιών έχω δει πολλές διαφορετικές (συγκρίνοντας εννοείται και τα watt ισχύος ) άλλες φεύγουν σφαίρα στην απόδοση και άλλες είναι πιο αργές . Κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει ως ελάττωμα μια αργή εστία , απεναντίας είναι οι καλύτερες . Υστερούν σε ταχύτητα , κρατάνε περισσότερο όταν τις σταματάς , που είναι το κακό?
Τι να πω ρε συ Πέτρο, άλλες νοικοκυρές θέλουν γρήγορες εστίες και άλλες θέλουν αργές. Σε τουρκικές κουζίνες πάντως έχω παρατηρήσει ότι εκτός από κακή απόδοση καίγονται και πολύ γρήγορα.
Να αναφέρω πως οι επώνυμες τουλάχιστον εστίες ΤΑΧΕΙΑΣ (με την κόκκινη βούλα) έχουν ενσωματωμένο θερμοστάτη που βγάζει εκτός ένα τμήμα της εστίας από κάποια θερμοκρασία και άνω , δεν ξέρω το όριο ακριβώς
screenshot_20190226_231105.jpg
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Απόλυτα σεβαστό το συμπέρασμα σου , αν μαζί με την κακή απόδοση (μειωμένη κατασκευαστικά θερμική ικανότητα ) καίγονται και γρήγορα τότε είναι όντως μάπα αν είναι όπως μια εστία που μου έφερε ένας γνωστός μου και κάηκε μέσα σε 2 μήνες (αγορά από Κωτσόβολο) , όχι απλά κάηκε και δεν δούλευε αλλά όταν την είδα από κάτω της εστίας είχε ραγίσει από την περιφέρεια της εστίας μέχρι το κέντρο και στράβωσε η πλάκα , δικαιολογημένα όμως γιατί είχε τόσο λεπτή πλάκα που ήταν για κλάματα .
Όπως καταλαβαίνεις αυτά είναι εξαιρέσεις τραγικά αναίσθητων κατασκευαστών και δεν στέκουν με τις κλασσικές εστίες όπως τις γνωρίζουμε εμείς από παλιά .
Αυτό μας λέει ότι όντως οι εστίες κινδυνεύουν σε υψηλές αποδόσεις (γιαυτό και σας έφαγα τα αυτιά σας να σας λέω ότι οι αργές και ήπιες εστίες είναι οι πιο σωστές και πιο καλές )Να αναφέρω πως οι επώνυμες τουλάχιστον εστίες ΤΑΧΕΙΑΣ (με την κόκκινη βούλα) έχουν ενσωματωμένο θερμοστάτη που βγάζει εκτός ένα τμήμα της εστίας από κάποια θερμοκρασία και άνω , δεν ξέρω το όριο ακριβώς
Ας πάρω μια από τις πολλές έρευνες που συναντάς στο διαδίκτυο γύρω από τις εστίες
https://wiki.ezvid.com/best-hot-plates
Η καλύτερη εστία από τις παραπάνω που θεωρήθηκε προφορικά ως "βιομηχανική " είναι η συσκευή (3 Cadco Hi power )
Αλλά και άλλες έρευνες να διαβάσεις με μανία αναφέρονται στην "ασφάλεια " της εστίας και αποφυγή ισχυρής εστίας (άρα δικαιώνομαι σε αυτό που λέω ότι οι καλύτερη εστία πρέπει να είναι ήπιας απόδοσης ) .
Άλλη μια απόδειξη στο παραπάνω Link ότι οι χειρότερες εστίες είναι οι κεραμικές (βλέπε συσκευή 9 ) τι πιο απλό και κατανοητό .
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Αν κοιτάξεις στατιστικός τα θέματα φόρουμ όλες οι βλάβες εστιών από δαύτες είναι .
-Παιδιά δίαβασα με προσοχή αυτά που γράφετε αλλά για να γίνω πιο σαφής έχω δοκιμάσει κουζινάκι να βράσει νερό σχετικά λίγη ποσότητα 1.5 λίτρα με καλό σκεύος είχε περάσει εικοσάλεπτο και το νερό δεν έβρασε, γνωστός μου καταστηματάρχης άλλαξε κουζίνα τούρκικη σε πελάτη γιατί δεν μπορούσε να βράσει χόρτα, δεν μιλάμε για ήπια απόδοση αλλά για εξαιρετικά χαμηλή σε σημείο που να μην γίνεται δουλειά.