Έχω μείνει speechless!!!Σε ευχαριστώ από καρδιάς!
Έχω μείνει speechless!!!Σε ευχαριστώ από καρδιάς!
Kαλησπέρα.....θέλω να ευχαριστήσω τον FILMAN για την πολύτιμη βοήθειά του....η πλακέτα επισκευάστηκε(αλλαγή πυκνωτή,ενός Triac και δυο αντιστάσεων) όσο για την μόνιμη ένδειξη -8 soft μετά από πολύ ψάξιμο(καμμιά βδομαδούλα) πατώντας συνδυασμό κουμπιών στο control panel του ψυγείου μπορείς να μπείς σε "κρυφό" μενού του προγράμματος λειτουργίας της συσκευής!!!Μέχρι και αναβάθμιση firmware παίρνει!!!Γλυτώσαμε το 1000άρικο...απαράδεκτη η αντιμετώπιση των τεχνικών της εταιρίας(καταλαβαίνω την πολιτική της 10ετούς λειτουργίας αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι)....Ευχαριστώ από καρδιάς!!!
Έτσι όπως το έγραψες φαίνεται σαν να την επισκεύασα εγώ, οπότε να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι αυτό το έκανε κάποιος άλλος (δεν ξέρω ποιος)!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gloc : 23-09-16 στις 13:52
Καλησπέρα έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και την ίδια πλακέτα μπορείς να μ πεις τι αλλαξες
Καλησπέρα και πάλι. Ρε παιδιά γιατί κανένας δεν απαντάει από την στιγμή που λύθηκε το πρόβλημα πιστεύω ότι πρέπει να γράφουν από κάτω τα στάδια και τι αλλάχτηκαν για να ξέρουν αυτοί που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εγώ καλή ώρα έχω το ίδιο πρόβλημα τι αλλάξατε να τα αλλάξω και εγώ
Αφού γράφουν αναλυτικά τι μετράνε και τι χρειάζεται αντικατάσταση.ποια είναι η απορία σου