Ελατήρια ή ζύγιση . έχουν χαλαρώσει οι διαδρομές των ελατηρίων και καπου βρίσκει ο κάδος κατά την περιστροφή με φορτίο.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελατήρια ή ζύγιση . έχουν χαλαρώσει οι διαδρομές των ελατηρίων και καπου βρίσκει ο κάδος κατά την περιστροφή με φορτίο.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρώτα σφίξε τον ιμάντα με το ρεγουλατόρ που έχει πάνω στο μοτέρ , αν γλυστράει ο ιμάντας δίνει ψευδείς πληροφορίες στο ταχύμετρο του μοτέρ (γιατί κάπως μου φάνηκε ότι η εκκίνηση του στυψίματος δεν είναι αρκετά ομαλή) . Εάν στο επαναλάβει μετά από την ρύθμιση / σφίξιμο ιμάντα , άλλαξε αμορτισέρ.Επίσης όταν ξεκινάει να γυρνάει ο κάδος, τραβάει την ροπή και το βλέπω απο πάνω ότι "στραβώνει" και κάποιες φορές ακούγεται και ένα ελαφρύ χρτς οταν ξεκινάει.
Θα μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα το κάνω αυτό?
Ποιον ρεγουλατορο? που βρισκεται αυτος? καμια φωτογραφια να ξέρω τι ψάχνω?
Πετάχτηκα πάντως στον Λυμπέρη στη Ν.Ιωνία. Με την μία μου είπε για αμορτισέρ. Θα με πάρει αργότερα να μου πεί πόσο έχουν.
Για universal Μου ειπε να μην ασχοληθω. Σε 6 μηνες θα έχουν κλατάρει.
Εκεί που είναι βιδωμένο το μοτέρ σε 2 βίδες , η μία είναι σταθερή και η άλλη έχει σχισμή για ρεγουλατόρ , θα το καταλάβεις οπτικά , τέντωσε και σφίξε λίγο παραπάνω τον ιμάντα από όσο είναι τώρα , δεν χάνεις τίποτα , τα ποσοστά όμως δείχνουν να χρειάζεται αλλαγή αμορτισέρ .