Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 28 από 28

Θέμα: SAMSUNG UE55H6800

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Κυρία συνάδελφε,
    δεν ρωτηθήκατε από εμάς εξ αρχής για το εάν η τηλεόρασή σας συμπεριφέρεται κατά τον τρόπο που μας περιγράφετε όχι μόνο στο σήμα που έρχεται από την κεραία αλλά
    σε κάθε σύνδεση μ΄ εξωτερική πηγή δηλαδή DVD, P.C. ή οποιαδήποτε άλλη συσκευ-ή μεταφοράς σήματος VIDEO.
    Επίσης από το ταμπελάκι δεξιά στη συσκευή δείτε κι αναγράψτε μας τα πλήρη στοιχεία :
    Model : ……………………………..
    Serial No : ………………………….
    Version : ……………………………
    Ακόμη δείτε και στο site :
    https://www.justanswer.com/tv-repair...elf-going.html
    σ΄ On Line επικοινωνία με τεχνικό της Samsung αλλά με κόστος 5¤ ωριαία να μπορέσετε περιγράφοντας το πρόβλημά σας στ΄ Αγγλικά ν΄ εκμαιεύσετε
    κάποια ενδιαφέρουσα λύση που πιθανόν και να σας τ΄ έλυνε χωρίς τη χρήση οργάνων (πολυμέτρου, μπαρογεννήτριας, παλμογράφου).
    Το LST04-TV (Test LED TV΄s Screen) κοστίζει περίπου 30¤ μπορείτε να το προμη-θευτείτε από το site : https://it.aliexpress.com/item/OOTDTY-Laptop-TV-LCD-LED-Test-Tool-Panel-Tester-Support-7-84-Inch-LVDS-6 Screen/32812990732.html?spm=a2g0y.search 0104.3.16 .2fb0492dcdcaW1&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb2 01602_1 10152_ 10151_10065_10344_10068_10342_10343_5722611_10340_ 10341_10696_5722911_5722811_5722711_10084_10083_10 618_10304_10307_10820_10821_10302_10059_306_100031 _10103_10624_10623_10622_10621_10620_5722511,searc hweb201603_32,ppcSwitch_5&algo_expid=a8630509-7bd2-4176-b5c8-f801df37550b-2&algo_pvid=a8630509-7bd2-4176-b5c8-f801df37550b&transAbTest=ae803_2&priceBeautifyAB=0
    χωρίς μεταφορικά, αλλά φυσικά αν διαθέτατε ένα κολλητήρι 25W με μύτη κατσαβιδιού θα μπορούσατε να μετατρέψετε ένα satellite δέκτη (αν διαθέτετε τέτοιον) σε LST04-TV με τη βοήθεια ενός απλού διακόπτη On-Off (υπάρχει ανάλογο video στο You Tube).
    Τέλος καλό θα ΄ναι να γνωρίζετε ότι οι Εταιρείες δεν κυκλοφορούν ΔΩΡΕΑΝ σχέδια στο Διαδίκτυο αν δεν περάσουν πάνω από 5 έτη από την 1η κυκλοφορία τέτοιου τύπου συσκευών.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Διευκρινίζω ότι στη 2η παράγραφο του παραπάνω 22ου post μου μετά τις λέξεις : Model, Serial No & Version ακολουθούν αποσιωπητικά (τελείες).
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αγάπη
    Περιοχή
    ΓΛΥΦΑΔΑ

Προεπιλογή

[QUOTE=Di*Ca_Electronic;594986]Κυρία συνάδελφε,
    δεν ρωτηθήκατε από εμάς εξ αρχής για το εάν η τηλεόρασή σας συμπεριφέρεται κατά τον τρόπο που μας περιγράφετε όχι μόνο στο σήμα που έρχεται από την κεραία αλλά
    σε κάθε σύνδεση μ΄ εξωτερική πηγή δηλαδή DVD, P.C. ή οποιαδήποτε άλλη συσκευ-ή μεταφοράς σήματος VIDEO.

Ναι η τηλεόραση λειτουργεί και σε σύνδεση με εξωτερική πηγή αλλά χωρίς εικόνα, μάλιστα όταν έχασε την εικόνα ήταν συνδεδεμένη με το λάπτοπ. Φυσικά αποσύνδεσα αμέσως κάθε εξωτερική πηγή μήπως και λυνόταν το πρόβλημα αλλά δυστυχώς το πρόβλημα ήταν μέσα στην TV και ήθελε service με τα γνωστά επακόλουθα.
    Σήμερα είχα ένα email από τον CEO της Samsung να γράψω το μοντέλο και τον σειριακό αριθμό της τηλεόρασης για να δούνε το ιστορικό, όχι ότι περιμένω κάποια σοβαρή έκπτωση εκ μέρους τους είτε για επισκευή είτε για να αγοράσω άλλη που να άξιζε τον κόπο, αλλά είμαι περίεργη τι θα μου πούνε, ίδωμεν...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αγάπη
    Περιοχή
    ΓΛΥΦΑΔΑ

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες θα τις έχω υπ' όψιν μου.

Μέλος
    Όνομα
    Μάκης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Di*Ca_Electronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όμως γι΄ επισκευή τέτοιου τύπου τηλεοράσεων (Curved) δεν αρκεί η φιλότιμη προσπάθεια, γιατί πρώτα ,όπως κι ο συνάδελφος Νίκος από την Λάρισα σας εξήγησε χρειάζεται ειδική βάση τοποθέτησης για την αποσυναρμολόγηση καθόσον σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να προκληθεί ζημιά στα ribbon flex
    Δημήτρης Καρούσης
    Που την βρίσκουμε αυτη την ειδική βάση;

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από duvdev Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που την βρίσκουμε αυτη την ειδική βάση;

Απο αυτα που διαβασα εχω την γνωμη
    η τβ επεζε σε μεγαλη αναλυση απο το pc,
    εκανε reflow το cpu (μεγαλη θερμοκρασια)με αποτελεσμα να κανει ζημια στην main
    τα υπολοιπα που εγιναν μετα ειναι αποτελεσμα του
    ασχετου σκαλισματος απο τα σερβις κτλπ .

τροφοδοτικα -τκον -φλεχ κτλπ που λετε ειναι ατοπα
    η reball στο cpu η νεο software ηταν η αρχικη ζημια(μαιν το προβλημα)
    γνωμη μου παντα(δεν την εχω δει απο κοντα...απο αυτα που διαβαζω)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αγάπη
    Περιοχή
    ΓΛΥΦΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pipilas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο αυτα που διαβασα εχω την γνωμη
    η τβ επεζε σε μεγαλη αναλυση απο το pc,
    εκανε reflow το cpu (μεγαλη θερμοκρασια)με αποτελεσμα να κανει ζημια στην main
    τα υπολοιπα που εγιναν μετα ειναι αποτελεσμα του
    ασχετου σκαλισματος απο τα σερβις κτλπ .

τροφοδοτικα -τκον -φλεχ κτλπ που λετε ειναι ατοπα
    η reball στο cpu η νεο software ηταν η αρχικη ζημια(μαιν το προβλημα)
    γνωμη μου παντα(δεν την εχω δει απο κοντα...απο αυτα που διαβαζω)

Ευχαριστώ, πολύ λογικά μου ακούγονται ίσα λέτε... αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί ενώ το εξουσιοδοτημένο service one ενώ κατέληξε στην αρχή ότι φταίει η main και πήρε έγκριση να προχωρήσει στην επισκευή μετά μου είπε ότι θέλει αλλαγή το πάνελ με ασύμφορο κόστος.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αγάπη
    Περιοχή
    ΓΛΥΦΑΔΑ

Προεπιλογή

Τέλος καλό όλα καλά! Ναι, είναι γεγονός, μετά από 3,5 μήνες ταλαιπωρίας και συνεχών απογοητεύσεων η τηλεόραση μου επιτέλους αναστήθηκε και γλύτωσε από την ανακύκλωση. Βρέθηκε επιτέλους ο μάγος ηλεκτρονικός που κατάφερε να την επισκευάσει και μάλιστα έτυχε να είναι και μέλος αυτού του φόρουμ, είναι ο συνάδελφος thanasis-ps2.
    Όταν του την πήγα εκτός από το αρχικό της πρόβλημα είχε και καμένη μητρική πλακέτα από βραχυκύκλωμα και ήταν τελείως νεκρή. Επισκεύασε την μητρική, επισκεύασε και την t-con γιατί βρήκε και σε αυτήν κάποιο πρόβλημα, έκανε και τα μαγικά του σε ένα προβληματικό
    flex που δεν έφερνε εικόνα και τώρα η συσκευή λειτουργεί άψογα.
    Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους συνφορουμίτες για τις πολύτιμες συμβουλές την καθοδήγηση και την υποστήριξη τους που μου έδωσαν το κουράγιο και την ελπίδα να συνεχίσω να προσπαθώ για την επισκευή της TV, καθώς και την ύπαρξη αυτού το φόρουμ που βοηθάει στην ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Θανάση που έσωσε την Samsung μου που εκτός από ένας απίστευτος τεχνικός είναι και ένας έντιμος και αξιόλογος άνθρωπος. Τον ευχαριστώ πολύ!
    Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-14, 16:51

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία