Όπως σας είχα υποσχεθεί, φέρνω και τις πληροφορίες από πειραματισμό σε απόλυτα πραγματικές συνθήκες.Έψησα, λοιπόν, απλές πατάτες!
Με τον απορροφητήρα στη 2η (από τρεις) θέση του διακόπτη του, ενώ υπήρξε αρκετός ως πολύς υδρατμός (όταν άνοιγα τον φούρνο για επιθεώρηση, ανακάτωμα κλπ), δεν υπήρξε εντελώς καμμία διαρροή υγρού, προς οπουδήποτε.
Λάβετε και υπ'όψιν, ότι μετά το σβήσιμο του φούρνου, δεν χρειάστηκε να μείνει -πλήρως ανοιχτή- η πόρτα, προκειμένου να κρυώσει ο θάλαμος. Απλώς έμεινε ανοιχτή, στη πρώτη θέση της (κάποια απλή 'χαραμάδα') ενώ τα υπόλοιπα ανέλαβε ο απορροφητήρας, κι αυτός 'κατεβασμένος πλέον', στην 1η θέση του διακόπτη του.
Φαντάζομαι, λοιπόν, ότι οι δικές μου απορίες, στο θέμα αυτό, καλύφθηκαν όλες.
Ευχαριστώ και πάλι όσους αφιέρωσαν χρόνο από τον ελεύθερο/προσωπικό τους, προκειμένου να μου στείλουν ανταποκρίσεις, με τις συμβουλές, προτάσεις, απόψεις τους, ενώ δεν είχαν καμμίαν απολύτως υποχρέωση να το πράξουν!!!
Να είσαστε καλά! Cheers small1.gif




Απάντηση με παράθεση