Αυτός ειναι ο επιλογέας IMG_0003.jpgIMG_0006.jpg και πως ειναι απο πίσω , ΠΕΤΡΟ ο Σβαρτσενεγκερ μπροστά μου είναι τσόκαρο , χα χα χα... τώρα έχω ελπιδες ...
Πόσο?να παραγγείλω τον επιλογέα απο γερμανια που είναι πανάκριβος
Δεν ξέρω δεν έχω ξαναδεί συγκεκριμένο διακόπτη , αυτά με τους περίεργους δίσκους , ίσως έχει ιδιαιτερότητες που δεν πρέπει να αντικατασταθούν με άλλους .
Αν κατάλαβα καλά από την δεξιά φωτό ξεκόλλησε το μπλέ καλώδιο μαζί με την επαφή του .
Αυτό το καλώδιο καταλήγει στην 1η αριστερή φωτό και στις κάτω επαφές ? Ο διακόπτης στην χρήση του έχει τράβηγμα στο μπουτόν μέσα έξω? (για on - off?) . Άρα η επαφή καταλήγει στην πίσω όψη της 1ης αριστερής φωτό? (μια εικασία να πάει το καλώδιο στην πίσω όψη κατευθείαν , αλλά καλύτερα καινούριο ).
Ο διακόπτης δεν έχει τραβηγμα μέσα ή έξω απλά εχει 10 θεσεις μαζί με το μηδεν , σωστα μιλας στο μπλε καλωδιο κάηκε μέσα η επαφή και ξεκόλλησε ( το τραβηξα για να γινει εμφανες ) το καλωδιο αυτο ερχεται απο το ρολόι και καταλήγει εκει στον επιλογέα γι'αυτό και δεν δουλευε τιποτα . αναρωτιέμαι αν παρω ένα universal δεκα θεσεων και ψαξω με το πολυμετρο που δινει καθε φορα που τον γυρναω δεν θα κάνω δουλειά ! απλα΄ρωτάω γιατί δεν ξερω αν πρέπει να προσεξω κατι ή εχουν καποια ιδιαιτερότητα !
Φαίνεται εύκολο αν το δεις μία μία επαφή , στην πράξη όμως ίσως σε παιδέψει ο γρίφος με τις γέφυρες και από ποια πλευρά να βάλεις είσοδο και από ποια έξοδο ρεύματος .
Πως θα καταλάβεις την ξεχωριστή λειτουργία (αντίστασης άνω + κάτω + ανεμιστήρας + φωτισμός + αντίσταση αέρα + γκριλ ) αλλά και συνδυασμούς αυτών . Αν δεν λάβεις υπόψιν την είσοδο / έξοδο ρεύματος και τον γρίφο με τις γέφυρες . Ελπίζω να έχεις αυτές τις ικανότητες όταν και οι καλύτεροι ηλεκτρολόγοι χτυπάνε το κεφάλι τους σε τέτοια θέματα . Ναι είναι γνώστες , αλλά όταν πρόκειται για πολύπλοκους συνδυασμούς γυρίζουν για καλύτερα σε καμιά επισκευή πορτατίφ .