σε καμια απο τι τρες επαφες δεν υπαρχει συνεχεια , λες να ειναι αυτο , απορία μου ειναι ότι αυτα τα καλωδια καταληγουν στο ρολοι και εγω το έκανα μπαι πας τι διαολο γιατι δεν λειτουργει τίποτα ...θα με τρελανει
σε καμια απο τι τρες επαφες δεν υπαρχει συνεχεια , λες να ειναι αυτο , απορία μου ειναι ότι αυτα τα καλωδια καταληγουν στο ρολοι και εγω το έκανα μπαι πας τι διαολο γιατι δεν λειτουργει τίποτα ...θα με τρελανει
ΚΑΤΑΛΑΒΑ τι ελιανι αυτο στη φωτογραφια απο πάνω συμφωνα με το σχεδιαγραμμα και αν δεν κάνω λάθος έιναι εισοδος για θερμομετρο φαγητου μέσα στο φουρνο AEG 5209 B M Cooker Oven Spares BuySpares.jpgοπότε δεν επιρεαζει τη λειτουργεια του , λη αληθεια είναι ότι δεν το ειχαμε χρησιμοποιήσει ποτε γιαυτο ξεχάσαμε την υπαρξή του, οπότε λογικα το μόνο που μπορεί να φταιει είναι ο επιλογεας προγραμματος συμφωνεις κ. κυριακιδη;
Επιλογέας διακόπτης .μπορεί να φταιει είναι ο επιλογεας προγραμματος
Έλεγξε και από την ανάποδη από αντιστάσεις προς επιλογέα διακόπτη στο γιατί δεν λειτουργούν . Δεν πιστεύω ότι ένας επιλογέας διακόπτης μπορεί να καταστραφεί "μαζικά " , (δηλαδή να μην δουλεύουν όλες οι αντιστάσεις / ανεμιστήρας / αντίσταση αέρα κτλ ) κάτι γενικό πρόβλημα πρέπει να έχει . Μόνο αν ακολουθήσεις ανάποδα από αντιστάσεις προς την τροφοδοσία τους θα βρεις ευκολότερα το πρόβλημα.
Μία χαζή ερώτηση. Την ώρα την ρύθμισες; Ο συγκεκριμένος φούρνος δεν δουλεύει εάν δεν ρυθμίσης το ρολόι.
Ναι φιλε μου την ειχα ρυθμιση αλλα τιποτα
Τελικά τη βρήκα τη βλάβη , έχει καεί ο επιλογέας φούρνου , συγκεκριμένα έχει καει στο σήμειο που παιρνει τον ουδέτερο από το ρολόι γιαυτό και δεν λειτουργούσε τίποτα , ευχαριστώ για το ενδιαφέρον .
Η ερώτηση τώρα είναι να παραγγείλω τον επιλογέα απο γερμανια που είναι πανάκριβος ή να πάρω ένα universal με λιγοτερες θέσεις και να προσπαθησω να τον εφαρμόσω , αλλωστε απο τις 10 θέσεις που έχει ο επολογέας τις 4 χρησιμοποιέι η γυναίκα μου , τι λέτε είναι πολυ δυσκολο:;