μπορω να το τσεκαρω ωμικα το μοτερ η μονο με αμπεροτσιμπιδα,και πως?
Με αμπεροτσιμπίδα σε ένα από τα 2 άσπρα καλώδια που είναι ο "γενικός " (στην περίπτωση εδώ έχουμε 2 χωριστούς γενικούς ) το 3 και το 6 .
Η Σειρά 1-2-3 είναι αργές στροφές
Και σειρά 4-5-6 είναι οι γρήγορες (οπότε την αμπεροτσιμπίδα στο 6 ) και στο ταμπελάκι αναφέρει πόσα αμπέρ για αργές και πόσα για γρήγορες .
Το 4-6 είναι το κύριο τύλιγμα των γρήγορων στροφών , και το 5-6 το βοηθητικό των γρήγορων στροφών.
Λογικά τροφοδοτούμε με ουδέτερο το 6 .
Με φάση κατευθύνουμε στο ένα άκρο του πυκνωτή και συνεχίζει από το ίδιο άκρο προς το 4 του μοτέρ .
Στο άλλο άκρο του πυκνωτή που έμεινε ελεύθερο συνδέουμε με 5. (με επιφυλάξεις γιατί το 1ο σχέδιο στο 10# με έκανε άνω κάτω).

Σαν φισα μου δειχνει οτι ταιριαζει και στο σχηματικο του βλεπω οτι εχει 2 πυκνωτες ο αλλος που βρισκεται? τον εχει εσωτερικα στο μοτερ?
Εγώ ξέρω ότι τον ένα και τον ίδιο μοναδικό πυκνωτή χρησιμοποιούν για αργές και γρήγορες στροφές (μέσω μηχανικού εγκεφάλου), (γιαυτό λέω ότι το 1ο σχέδιο στο #10 μου τα μπέρδεψε και χρειάζεται γνώμη άλλου..... δεν είμαι μοτερόβιος ).
εν το μεταξυ ξαναεκανα σημερα δοκιμες σε ολα τα προγραμματα με αδειο αλλα και γεματο καδο,παρατηρησα οτι δεν μπαινει καθολου στην διαδικασια στηψιματος!
Μπας και απέκλεισες το στύψιμο από κάποιο κουμπί στο καντράν?.