Παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ θέμα με το συκεκριμένο ψυγείο.
Στην αρχή είχα το πρόβλημα με το ρεύμα που αναφέρουν και τα υπόλοιπα παιδιά μέχρι που το ψυγείο δεν ξεκινούσε κάνοντας τον ήχο (τσικ τσικ).
Αλλάζοντας τους 2 κυλινδρικούς πυκνωτές το πρόβλημα λύθηκε και το ψυγείο άρχισε να δουλεύει ξανά.
Όμως μετά από μερικές ημέρες λειτουργίας άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι το ψυγείο δούλευε περισσότερο μέρα με τη μέρα ενώ ταυτόχρονα η ψύξη στο χώρο της συντήρησης έπεφτε σταδιακά. Μετά από μερικές ημέρες ακόμα άρχισε να πέφτει και η ψύξη στον καταψύκτη.
Το ψυγείο το άνοιξα και είδα ότι ειχε πιάσει πάγο. Ρωτώντας την αντιπροσωπεία για τη συγκεκριμένη βλάβη μου είπαν ότι αλλάζουν τη θερμοαντίσταση που βρίσκεται στην κατάψυξη και μετά την πλακέτα. Την θερμοαντίσταση την άλλαξα μόνος μου με μία που αγόρασα από ένα μαγαζί στην Αχαρνών αλλά και πάλι φως δεν είδα.
Μήπως υπάρχει κάποιος τεχνικός στην Αθήνα να μου τσεκάρει την πλακέτα και να μου αλλάξει και τους 2 πλακέ πυκνωτές που δεν άλλαξα καθώς δεν ήταν διαθέσιμοι σε ένα μικρό μαγαζάκι που πήγα την πλακέτα την πρώτη φορά;
Αυτό το ψυγείο πραγματικά μου έχει βγάλει το λάδι , θα βλέπω whirlpool και θα τρέχω χιλίομετρα...