Γειά σας. Παρολο που ήμουν ο topic starter, δεν ειχα διαβασει τις 4 τελευταιες σελίδες του νήματος. Δεν μου ήρθε ποτε ενημερωτικο mail για νεες απαντησεις. Και το ψυγειο εννοειται συνεχιζε τα ιδια αλλα εκανα τον χαζο. Εχθες εκανα τρυπες με το τρυπανι σε ενα τοιχο και διαπιστωσα οτι το ψυγειο ειχε τρελαθει στα μπιπ/επανεκιννήσεις, σημερα διαπιστωσα οτι ειναι νεκρο! Δηλαδη δεν ξεκιναει καθολου ο συμπιεστης διοτι κανει επαναλμβανομενα μπιπ/restart. Το αφησα πολυ ωρα εκτος ρευματος, τα ιδια. Το συνδεσα σε αλλη πριζα μακρια απο την κουζινα, τα ιδια. Το σύνδεσα μεχρι και σε πολυπριζο χωρις γειωση (εσκεμμενη κατασκευη), τα ιδια. Ανοιγω το νημα και διαπιστωνω οτι το προβλημα σε καποιους λυθηκε με αλλαγη πυκνωτων. Δεν αντιληφθηκα ομως οτι μιλουσατε για πυκνωτες που βρισκονται στο κουτι πισω απο το ψυγειο (δεν εχω και προσβαση πισω απο το ψυγειο, θα δω πως θα το λυσω αυτο), νομιζα οτι μιλουσατε για το εμπρος ψευτοπανελακι που χειριζεται θερμοκρασιες/ενδειξεις κλπ. Πηγα και το εβγαλα και ως διαμαγειας το ψυγειο ξαφνικα πηρε μπρος κανονικα, κανει ψυξη. Δηλαδη παρολο που αποδειχτηκε οτι το εμπρος πανελ ουδεμια σχεση εχει με το προβλημα, βγαζοντας το ξαφνικα πηρε μπρος. Ομως στο παρελθον που το ειχα αφαιρεσει για καμια 10ρια μερες, το ψυγειο εκανα συχνα μπιπ/restart. Οπως και αν ΄χει, θα ηθελα να αφαιρεσω την πισω πλακετα και να την παω σε ηλεκτρονικο να μου αλλαξει τους 2 μπλε και τους 2 μαυρους πυκνωτες. Επειδη ομως δεν εχω καθολου χρονο μεσα στην εβδομαδα για χειρουργικες επεμβασεις, γνωριζει καποιος στο Ηρακλειο Κρητης τεχνικο ηλεκτρικων συσκευων που να μπαινει στον κοπο να επισκευαζει πλακετες; Δεν τολμω να φωναξω το επισημο service γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξουν ολη την πλακετα + εργατικα. Προτιμω να ερθει καποιος τεχνικος ο οποιος θα μου την επισκευασει την πλακετα.