Πάω πάσο μήπως άλλος γνωρίζει καλύτερα αν υποθέσουμε πρόβλημα στους πυκνωτές πλακέτας . Που ήταν και η άποψη του θεματοθέτη.
Την αμφιβολία αυτήν την βάζω μήπως είμαι εγώ λάθος , αλλά από όσο πιστεύω μπορούν οι πυκνωτές να φέρουν τέτοια προβλήματα , αλλά δεν γνωρίζω για -25 βαθμούς κιόλας στην κατάψυξη και καθόλου στην συντήρηση . Νομίζω σε τέτοια προβλήματα αν όντως υπάρχουν στην πλακέτα θα βλέπαμε και στην κατάψυξη αδυναμίες . Ας πει και κάποιος άλλος .
Το υπέθεσα επειδή το αριστερό σωληνάκι πλήρωσης συνήθως στο εργοστασιακό δεν αφήνουν τόσο μακρύ σωληνάκι αλλά άντε το πολύ 5 εκατοστά .Εγω παλι δεν διακρινω οτι εχει αλαχτει το μοτερ,πιστευω οτι το ψυγειο δεν εχει δεχτει καμια επισκευη σε επιπεδο ψυκτικο.
Και στο δεξί σωληνάκι της κατάψυξης έχω την εντύπωση ότι έβαλε μπάλωμα πρόσθετο σωληνάκι (ίσως και μη καθαρής φωτογραφίας )
Για το αριστερό σωληνάκι ίσως δεν άλλαξε μοτέρ αλλά συμπλήρωσε κάποιος υγρά . Επειδή όμως βλέπω και το δεξί με περίεργη σύνδεση , εκεί υπέθεσα ότι άλλαξε και όλο το μοτέρ .

Απάντηση με παράθεση