Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικολέττα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή υγρασια στη συντηρηση BOSCH KDV33X43

Καλησπέρα..

το ψυγείο ειναι BOSCH KDV33X43..αγοράστηκε πριν 2 χρόνια και λειτουργεί 3 μήνες το χρόνο..τους υπόλοιποους μήνες είναι εκτός ρεύματος, στο 0 και ανοιχτές πόρτες..από την αρχή που αγοράστηκε εμφανίζεται υγρασία στην εσωτερική πλάτη του ψυγείου..παρατηρω τη λειτουργία του και είναι η ακόλουθη..στην πλάτη (εσωτερικά) του ψυγείου εμφανίζονται σταγόνες νερού οι οποίες κάποια στιγμή παγώνουν και μετά γίνονται πάλι νερό..το θέμα είναι με όλη αυτή την υγρασία στην πλάτη του ψυγείου ούτε πολύ κρύα ειναι τα τρόφιμα αλλά και χαλάνε γρήγορα..επίσης ποιο πολύ ώρα είναι υγρές οι σταγόνες παρά παγωμένες..επίσης έχει ένα ανεμιστηράκη εσωτερικά που δεν το έχω δει και ποτέ να γυρίζει..το μοτέρ το ακούω να δουλεύει..η δεν κατάψυξη πιάνει κάτι σα χιόνι αλλά είναι πολύ αποτελεσματική τα πάντα είναι παγωμένα,,

επειδή έχω και άλλλο ψυγείο (οχι της bosch) no frost το οποίο δεν έχει υγρασία στο εσωτερικό μπορείτε να μου πέιτε τι πρόβλημα μπορεί να έχει???δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη από αυτή την αγορά...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gRooV : 06-08-12 στις 10:24

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Καλημέρα εδώ είναι το πρόβλημα σου.
    επίσης έχει ένα ανεμιστηράκη εσωτερικά που δεν το έχω δει και ποτέ να γυρίζει.

Απεναντίας αυτό πρέπει να γυρίζει συνεχώς , γιατί παίρνει μέρος της ψύξης από την κατάψυξη και στο στέλνει στην συντήρηση. Πρέπει να ελεγχθεί και αν έχει πρόβλημα να αλλαχτεί.

Μια μικροδοκιμή κάνε επειδή το έχεις και μεγάλο διάστημα ακινητοποιημένο ... αν μπορείς (εκτός ρεύματος όπως είναι) .. να σπρώξεις μια δυο στροφές το ανεμιστηράκι να δεις αν γυρίζει μήπως μπλόκαρε από την ακινησία . και μετά δοκίμασε το . αν πάλι δεν .... τότε κάποιος ειδικός να το δει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 06-08-12 στις 08:25

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικολέττα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

ευχαριστώ πολύ..έκανα τη δοκιμή και τιποτα..έχω τσεκάρει που είναι το φτερό και ανοιγοκλείνω την πόρτα αλλα εκεί παραμένει..εαν χρειαστεί αντικατάσταση είναι δόκιμο να ρωτήσω πόσο περίπου θα κοστίσει??ένα ευρος τιμών δηλαδή..γιατί είμαι σε ένα χωριό που παραθερίζω υπάρχει ένας τεχνικός που έρχεται από 150κμ μακρια και δεν ξέρω τι θεωρείται φυσιολογικό για την επισκευή..(η επίσκεψη εννοειτε οτι κανονίστηκε να πληρωθεί ουτως η αλλως)..

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αλέξανδος
    Περιοχή
    Παγκράτι

Προεπιλογή

καλησπέρα κ από μένα! Νικολέτα δοκίμασες να γυρίσεις το ανεμιστιράκι με ένα κατσαβίδι ι κάτι παρόμοιο ?ξέρεις να του δώσεις να κάνει καμιά σβούρα...το ποιο πιθανόν να είναι εκεί το πρόβλημα σου όπως είπε παραπάνω ο Πέτρος! τώρα όσον αναφορά τον τεχνικό μπορείς να του πεις τηλεφωνικά 2 πράματα ώστε να έχει κάνα ανταλλακτικά μαζί του...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Τεχνικός που να έχει όρεξη να αφήσει τις όποιες άλλες δουλειές που έχει για να πάει 150 χιλιόμετρα και να γυρίσει άλλα 150 ( και αν θα ήταν η μοναδική φορά που θα πάει ) . Ίσως μόνο ο Βέγγος να πήγαινε !

Μέλος
    Όνομα
    Θυμιοs
    Περιοχή
    Αθήνα / Καλλιθέα

Προεπιλογή

Το ψυγείο σου δεν είναι no frost και η διαδικασία που κάνει πάγος και σταγόνες στη πλάτη είναι σωστή κάνε του μια απόψυξη καθάρισε καλά τη τρύπα που έχει στη μέση στο σκαφάκι στο κάτω μέρος της πλάτης ανέβασε τη ψύξη και αν έχει χωριστή ρύθμιση συντήρησης ανέβασε τη παραπάνω.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικολέττα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..το ανεμιστηράκι δεν γυριζει..τη συντηρηση την εβαλα στο 5 (0-5) και από πίσω τπο ψυγείο πιάνει σα χιονι..μίλησα με ενα τεχνικο και μου απάντησε οτι το ανεμιστηράκι γυρίζει με βάση την εξωτερική θερμοκρασία και οχι την εσωτερική του ψυγείου..Δηλαδη αν απεξω εχει υψηλή θερμοκρασία αυτό γυρνάει και δεν γυρνάει για την καλύτερκ ατανανομή του αερά..με λιγα λογια η λειτουργία του φαίνεται απολύτως φυσιολογική..

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Αν ο τεχνικός σου είπε αυτά που σου είπε και αφήνουμε ως συμβιβασμό τα περί ....ούτε πολύ κρύα ειναι τα τρόφιμα αλλά και χαλάνε γρήγορα..επίσης ποιο πολύ ώρα είναι υγρές οι σταγόνες παρά παγωμένες..επίσης έχει ένα ανεμιστηράκη εσωτερικά που δεν το έχω δει και ποτέ να γυρίζει.

Κάτι δεν πάει καλά επιμένω .... Ο καθένας έχει την άποψη του . Στην θέση σας θα έλεγχα με θερμόμετρο την εσωτερική θερμοκρασία του θαλάμου (στην συντήρηση ) να δω αν είναι μεταξύ +4 έως +6 βαθμούς περίπου . (που το αποκλείω να είναι σε αυτά τα όρια ) για να συμβαίνει αυτό > ούτε πολύ κρύα ειναι τα τρόφιμα αλλά και χαλάνε γρήγορα

Και αν το ψυγείο δουλεύει και σταματάει περιοδικά και κατά διαστήματα.
    Τώρα αν "κολλήσαμε " στα λόγια κάποιου που λέει το >
    οτι το ανεμιστηράκι γυρίζει με βάση την εξωτερική θερμοκρασία και οχι την εσωτερική του ψυγείου .... τότε πάω πάσο

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Ωραιο ανεκδοτο σου ειπε πρεπει να γελασατε, τι τεχνικος (παραμυθας) και αυτος.

Κοιταξα το σχεδιο του ψυγειου και δεν υπαρχει τιποτα για να κανει
    ελεγχο στη εξωτερικη θερμοκρασια.

Η λειτουργια του ανεμιστηρα σχετιζεται με τη λειτουργια του μοτερ
    σε καποια ψυγεια δουλευει οταν δουλευει το μοτερ και σε καποια αλλα
    οταν ειναι σταματημενο,
    και με την πορτα αν η πορτα ειναι ανοιχτη δεν δουλευει.

Το μονο ψυγειο που εχει εξωτερικο ελεγχο για τους
    ανεμιστηρες ειναι ενα της neff πληρως εντοιχιζομενο.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικολέττα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

το ωραίο είναι οτι το τηλέφωνο του τεχνικού μου το έδωσε το service της bosch οτι εδώ στην περιοχή που βρίσκομαι ειναι ο μονος με εξουσιοδότηση..θα πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα την εταιρεία να τους ενημερώσω για την απάντηση του τεχνικού και να δω τι θα μου πουν..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Κατσαβίδι μπαταρίας Bosch
    από jami στο forum Εργαλεία & Όργανα Μέτρησης
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-18, 20:38
  2. Συντηρηση παλαιου ραδιοφωνου Nordmende
    από Phatt στο forum Ραδιόφωνο & CD Player
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-14, 18:32
  3. [Bosch] Προβλημα με ψυγειο BOSCH NO FROST
    από altnik14 στο forum Ψυγείο