Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 74
    Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

375στροφες ανα κιλοβατώρα δεν μοιάζει σωστό. Ξαναδες το.

Γιατί δεν μετρας δευτερόλεπτα για μια πληρη περιστροφή ρολογιού στο κλιματιστικό, σε λαμπα πυρακτώσεως 40watt και σε λαμπάκι πυρακτώσεως 5watt. Τα συγκρινεις και τα βλέπεις. Αλλιώς δεν βλέπω να τελειώνουμε γιατί είσαι και άπιστος Θωμάς όπως βλέπω

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο αυτα το απλο μηχανικο ρολοι μετραει την φαινομενη ισχυ και στην εμφανιζει στον λογαριασμο σαν kw θεωρωντας το συνημιτονο οτι ειναι 1.
    Βασίλη εισαι σιγουρος γι αυτο; Εγω ηξερα οτι οι ηλεκτρομηχανικοι μετρητες καταγραφουν μονο την ενεργο ισχυ.

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον nyannaco για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

FILMAN (16-02-17)

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Νικο δεν ειμαι απολυτα.το βράδυ που θα γυρίσω θα ρίξω μια ματιά.το είχα διαβάσει στην δεη.ενδέχεται να καταγραφει kva και αυθαίρετα να ορίζει το συνημιτονο.

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    37,5 στρ σε μια ώρα είναι 100wh .κανε τον υπολογισμό(προχειρα θα σου γυρίσει 18στρ/ωρα) Στο 10λεπτο 3 φορές.
    Κανε και μια δοκιμή να μετρήσεις με το efergy με αναμμένες λαμπες led και φθορίου και τηλεόραση με το κλίμα στην πρίζα και εκτός να δεις διαφορά.
    Αν είναι χωρητικό είναι το αντίθετο με τους πυκνωτές.να βγάλεις πρέπει.
    Παραδέχτηκαν αεργο κατα την λειτουργία Όχι στο σταματημένο.
    Ευχαριστω θα το δω , αυτο που λες το εχω δει πολλες φορες με αναμενα διαφορα μεσα στο σπιτι προσθετει και οταν το βγαζω αφαιρει. Επηδει η διαφορα μας ηταν στο standby και το θυμοταν καλα ο τεχνικος πιστευω να εννοουσε στο standby.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikmav : 15-02-17 στις 20:34

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    375στροφες ανα κιλοβατώρα δεν μοιάζει σωστό. Ξαναδες το.

Γιατί δεν μετρας δευτερόλεπτα για μια πληρη περιστροφή ρολογιού στο κλιματιστικό, σε λαμπα πυρακτώσεως 40watt και σε λαμπάκι πυρακτώσεως 5watt. Τα συγκρινεις και τα βλέπεις. Αλλιώς δεν βλέπω να τελειώνουμε γιατί είσαι και άπιστος Θωμάς όπως βλέπω
    Μολις το ξανειδα 375 στροφες γραφει . Δεν ειμαι απιστος θωμας ισα ισα που σιγα σιγα βγαζουμε ακρη και μπορει ολο αυτο να βοηθησει κιαλλα ατομα να τσεκαρουν τετοιου ειδους συσκευες. Μακαρι να ειναι τοσο μικρη τελικα η καταναλωση αλλα αν οχι ποσοι ψαχνουν τι καινε και πως συμπεριφερονται οι συκσευες τους μηπως εγω θα το επερνα χαμπαρι αν δεν ειχα παρει τον μετρητη πικανα.

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Μια συμβουλη θα σου δωσω, ασχετα με το αν βγαλεις ακρη η οχι,τις μαυρες συσκευες να τις εχεις σε πολυμπριζο με διακοπτη ωστε να μην τροφοδοτουνται με ρευμα οταν δεν τις δουλευεις και στο κλιματιστικο να κλεινεις την ασφαλεια,ετσι θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο για τις καταναλωσεις σε κατασταση standby και επισης προφηλασεις με αυτο τον τροπο τα ηλεκτρονικα μερη των συσκευων αυτων.Το κανω χρονια τωρα στο σπιτι μου και αν κρινω απο τις βλαβες που βλεπω καθημερινα στη δουλεια μου εχω βγει κερδισμενος.

8. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον tipos για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

FILMAN (16-02-17)

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια συμβουλη θα σου δωσω, ασχετα με το αν βγαλεις ακρη η οχι,τις μαυρες συσκευες να τις εχεις σε πολυμπριζο με διακοπτη ωστε να μην τροφοδοτουνται με ρευμα οταν δεν τις δουλευεις και στο κλιματιστικο να κλεινεις την ασφαλεια,ετσι θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο για τις καταναλωσεις σε κατασταση standby και επισης προφηλασεις με αυτο τον τροπο τα ηλεκτρονικα μερη των συσκευων αυτων.Το κανω χρονια τωρα στο σπιτι μου και αν κρινω απο τις βλαβες που βλεπω καθημερινα στη δουλεια μου εχω βγει κερδισμενος.
    Ευχαριστω το εχω κανει εδω και χρονια αλλα μετα τον μετρητη κλεινω τα παντα γιατι βλεπω οτι ολα απο κατι γραφουν.

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Επανηλθα .
    προσπαθησα να βρω πληροφοριες .http://iek-amarous.att.sch.gr/announ...ng_Methods.pdf
    σελ 20-22.Αναφερει σχετικα:
    Τα Β΅αγνητικά πεδία που αναπτύσσονται από τα πηνία έντασης και τάσης προκαλούν ένασυνιστάΒ΅ενο στρεφόΒ΅ενο Β΅αγνητικό πεδίο, το οποίο επάγει δινορρεύΒ΅ατα στο δίσκο αλουΒ΅ινίουκαι τον αναγκάζει σε περιστροφή. Η ροπή κίνησης του δίσκου Te είναι ανάλογη Β΅ε την ενεργόισχύ που απορροφά ο καταναλωτής
    .Μας λεει λοιπον με λιγα λογια οτι τελικα η καταγραφη εξαρταται απο το συνημιτονο της εγκαταστασης
    (λεει:ΣηΒ΅ειώνουΒ΅ε ότι στην περίπτωση καθαρά επαγωγικού φορτίου ( cos 0 φ = ), ο δίσκος του Β΅ετρητή δεν περιστρέφεται, εποΒ΅ένως δεν υπάρχει καταγραφή ενέργειας, παρόλο που ο καταναλω-τής άρα και το πηνίο έντασης διαρρέονται από ρεύΒ΅α.)
    (και οσο πιο κακο,τοσο λιγοτερα καταγραφει)τα οποια θεωρητικα παντα,στον φιλο με το cosφ=0,01 δεν θα εγραφε τιποτα.

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Εκανα κι εγώ ένα γρήγορο ψάξιμο, το οποίο επίσης επιβεβαίωσε ότι οι οικιακοί μετρητές καταγράφουν ενεργό ισχύ.
    (όλα αυτά βέβαια μέχρι να αποφασίσει η ΔΕΗ ότι πλέον, με την ευρεία διάδοση και χρήση των κλιματιστικών, ίσως αξίζει να αλλάξει πολιτική ως προς αυτό )

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκανα κι εγώ ένα γρήγορο ψάξιμο, το οποίο επίσης επιβεβαίωσε ότι οι οικιακοί μετρητές καταγράφουν ενεργό ισχύ.
    (όλα αυτά βέβαια μέχρι να αποφασίσει η ΔΕΗ ότι πλέον, με την ευρεία διάδοση και χρήση των κλιματιστικών, ίσως αξίζει να αλλάξει πολιτική ως προς αυτό )
    Αυτο ομως Νικο,καταριπτει τον "μυθο" οτι η δεη δεν μετράει το συνημιτονο μιας εγκαταστασης.
    Λες να ηρθε η ωρα να βαλουμε κανενα πηνιο;

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό Toyotomi] Toyotomi akara αναβοσβήνει το operate συνέχεια
    από mylopotamos στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-20, 05:41
  2. [Κλιματιστικό Toyotomi] Εξωτερική Πλακέτα Toyotomi TAG-A53IV
    από asterix2 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-16, 10:25
  3. [Κλιματιστικό Toyotomi] Toyotomi 24 inverter μόνο ο ανεμιστήρας...
    από georgebes στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-15, 22:52
  4. [Κλιματιστικό Toyotomi] TOYOTOMI 18 ΑΡΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ R22 (ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΝΩΜΕΣ)
    από petroglis στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-14, 13:51
  5. [Κλιματιστικό Toyotomi] Πρόβλημα σε κλιματιστικό TOYOTOMI 9000 btu
    από droum στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-13, 13:44

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι