Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

https://shop.aswo.com/aswoShop/start...es?storeId=040 πρεπει να κανεις εγγραφη πρωτα,δεν ειναι ανοιχτο site.TΗΛ 2310951111.
    To test θα το κανεις πατωντας σταθερα και ταυτοχρονα το power freeze και το power cool.Μολις σβησουν τα παντα αφηνεις τα κουμπια και στο πανελ θα δεις εκει που ειναι τα ενδειξεις θερμοκρασιας να αναβει ενα κοματι- led του display.Σε αυτη τη φαση βγαλε φοτο για να δω αν εχει καποια βλαβη.Αν αυτη τη στιγμη το ψυγειο δουλευει κανονικα το πιο πιθανο ειναι να μην δειξει βλαβη.

Μέλος
    Όνομα
    Μάκης
    Περιοχή
    Φιλοθέη

Προεπιλογή

Έχοντας διαβάσει στο manual για το τεστ βλαβών, το έκανα το απόγευμα και δεν άναψε κανένα led, δηλαδή ήταν σβηστά τα πάντα όπως ακριβώς το βρήκα ένα πρωί πριν μια βδομάδα.

Το ερώτημα, για το κάλυμμα της συντήρησης, είναι αν αξίζει να το αγοράσω αφού έχει τριφτεί και χαλάσει ένα μικρό τμήμα του στεγανοποιητικού αφρολέξ. Μήπως μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο;

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Για να εχει αρχισει να τριβεται αυτο συμαινει οτι το φελιζολ εχει ποτησει με νερο,συνηθες προβλημα στα samsung.Aν βγαλεις το καλυμα θα δεις οτι ειναι ασυνηθηστα βαρη για το υλικο που ειναι φτιαγμενο,αυτο συμβαινει γιατι ποτιζει με νερο με αποτελεσμα να χανει την ιδιοτητα τις μονωσης και να δημιουργει διαφορα αλλα προβληματα οπως παγο και βραχηκυκλωματα.Αμα θελεις σε πρωτη φαση αλαξε το λεκανακι με την αυτοκολητη αντισταση δες πως παει και αναλογα προχωρας σε αλαγη η οχι της μονωσης.Εγω παντως θα τα αλαζα και τα δυο.

Μέλος
    Όνομα
    Μάκης
    Περιοχή
    Φιλοθέη

Προεπιλογή

ΟΚ, θα προσπαθήσω αύριο να βρω διαθεσιμότητα και από τα δύο σε όσα μαγαζιά βρήκα και μου έδωσες και θα ενημερώσω.

Μέλος
    Όνομα
    Μάκης
    Περιοχή
    Φιλοθέη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://shop.aswo.com/aswoShop/start...es?storeId=040 πρεπει να κανεις εγγραφη πρωτα,δεν ειναι ανοιχτο site.TΗΛ 2310951111.
    Σάκη,
    Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Μίλησα με έναν από την εταιρεία, θα μου στείλει διάγραμμα με τους κωδικούς του ψυγείου για να επιλέξω αυτά που χρειάζομαι και να γίνει παραγγελία στη Γερμανία.
    Φυσικά, θέλει προσοχή το θέμα γιατί δεν γίνεται αγορά από μαγαζί για να το επιστρέψεις σε περίπτωση λάθους ή να το δεις πριν το αγοράσεις, αλλά ελπίζω να βγάλω άκρη.

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Οταν δεις τους κωδικους μπορω να δω εγω τις φοτο απο τα ανταλακτικα μεσα στο site και να τις ανεβασω για να τα δεις και εσυ.

Μέλος
    Όνομα
    Μάκης
    Περιοχή
    Φιλοθέη

Προεπιλογή

Απάντησε ότι ο κωδικός DA63-00217L (κάλυμμα συντήρησης) δεν "παραδίδεται", όπως περίπου μου είπαν και από την εταιρεία που είχε έρθει τεχνικός ("έχει καταργηθεί"). Στην Αγγλία, όμως το έχω βρει.

Για το λεκανάκι βρήκα 2 κωδικούς α) τον κωδικό DA47-00039B που αντιστοιχεί στην αντίσταση με το λεκανάκι και β) τον DA70-00231A που αντιστοιχεί μόνο στο λεκανάκι.
    Ο φίλος απάντησε ότι μπορεί να φέρει και τα δύο αλλά δεν έχω επικοινωνήσει ακόμη με τον τεχνικό για να μου πει ποιο από τα δύο χρειάζεται. Σημειωτέον ότι το 1ο υπάρχει και στην ελληνική αγορά, πχ στον Κουρλαμπά αλλά δεν βλέπω στη φωτο το λεκανάκι και το λέει "αντίσταση απόψυξης". Ο κωδικός αυτός υπάρχει και στην αγγλική αμαζόνα αλλά και σε αγγλικά μαγαζιά με την ίδια φωτο.
    Για τον 2ο κωδικό (σκέτο λεκανάκι) έψαξα στο δίκτυο και το βρήκα σε αρκετά sites αλλά χωρίς φωτο και με περιορισμένη διαθεσιμότητα.
    Δυστυχώς, δεν φωτογράφισα το λεκανάκι όση ώρα είχαμε ξεβιδώσει το κάλυμμα και φαινόταν ξεκάθαρα η σκουριά γύρω από το μέσο που είναι και η τρύπα απορροής. Υποθέτω ότι ίσως έχει βουλώσει το σωληνάκι που κατεβάζει τα νερά στο κάτω μέρος του ψυγείου για να εξατμιστούν, με αποτέλεσμα να παραμένουν εκεί, δημιουργήθηκε η σκουριά και υπερχειλίζει το "σκουριασμένο" νερό από το λεκανάκι και "τρέχει" στο εσωτερικό πλαστικό με κατεύθυνση προς την πόρτα της ψύξης και έξω στο πλακάκι της κουζίνας

Μέλος
    Όνομα
    Μάκης
    Περιοχή
    Φιλοθέη

Προεπιλογή

Ξεθάβω το περσινό θέμα και ενημερώνω ότι αγόρασα πέρυσι από Αγγλία το κάλυμμα συντήρησης και από Ελλάδα το λεκανάκι, αλλά δεν τα τοποθέτησα αφού το ψυγείο δουλεύει άψογα ακόμη, εκτός του ότι βγάζει λίγη υγρή σκουριά στον πάτο της συντήρησης σε αργά χρονικά διαστήματα.

Επειδή η γυναίκα συνεχώς γκρινιάζει όταν καθαρίζει τη σκουριά, σκέφτηκα να βάλω τα ανταλλακτικά που έχω αλλά δεν θέλω να πληρώσω τους αγιογδύτες που μοστράρονται σαν ειδικοί. Θα μπορούσα να τα βάλω και μόνος αλλά φοβάμαι μην βρεθώ σε κάποιο πρόβλημα και ψάχνω να βρω ένα τεχνικό που δεν θα πάρει πολλά για να τα βάλει.

Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για τεχνικό που να καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει και να μην χρεώνει την επίσκεψη σαν γιατρός. Εάν απαγορεύεται να γραφτεί εδώ, παρακαλώ για την αποστολή

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Παρόμοια Θέματα

1. [Siemens] Ψυγείο Ντουλάπα Siemens KA58NA70/06 FD8609
    από summit1_1 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-16, 23:45
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-15, 23:13
  3. Ψυγείο Samsung+εσωτερική ρωγμή
    από mastorantzas στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-11, 19:06