Κατ'αρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση . Αφού άδειασα τον καταψύκτη και τον καθάρισα , τον ξανα-έβαλα στην πρίζα . Μετά μία ώρα συνέχιζε να αναβοσβήνει το -16 , που είναι η πρώτη ένδειξη και μέσα δεν είχε την παραμικρή αίσθηση ψύξης , ή έστω αλλαγής της αίσθησης του αέρα . Άρα δεν κάνει επανεκκινήσεις , απλά δεν λειτουργεί . Αυτά που γράφεις δεν ξέρω που βρίσκονται , ούτε πως τα επισκέπτομαι , ούτε πως τα αλλάζω , αφού δεν έχω καμία σχέση με το αντικείμενο . Με πας βήμα-βήμα από την αρχή ; Θα βοηθούσε να φωτογραφήσω κάποια σημεία που θα μου υποδείξεις ;
Την μπουκιά στο στόμα σου την έχει βάλει ο Σάκης, όταν σου δίνει την βλάβη στο χέρι. Γκούγκλαρε κι εσύ με το μοντέλο σου να δεις που βρίσκεται η πλακέτα του ψυγείου σου.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Την μπουκιά στο στόμα σου την έχει βάλει ο Σάκης, όταν σου δίνει την βλάβη στο χέρι. Γκούγκλαρε κι εσύ με το μοντέλο σου να δεις που βρίσκεται η πλακέτα του ψυγείου σου.
Άμα "γκουγκλάρεις" και βρεις άκρη ενημέρωσέ με . Έγραψα ήδη ότι όχι μόνον "δεν κάνει επανεκκινήσεις" , αλλά "δεν λειτουργεί" . Ανάβουν τα ενδεικτικά φωτάκια , αλλά το μοτέρ δεν ξεκινάει . Είναι η ζημιά , που περιγράφει ο Σάκης , ή πάμε αλλού ;;