Κάνε όσα περιγράφεις στο #27 .
Μην επηρεάζεσαι από αυτά . Τα παγάκια δεν είναι θερμόμετρα . Τώρα είναι ελαφρώς παγωμένα , αύριο θα είναι πέτρες , είναι και ο παράγοντας χρόνου που χρειάζεται εντός κατάψυξης .Στην κατάψυξη, χωρίς να εχω θερμόμετρο τα παγάκια ειναι ελαφρώς παγωμένα, υποθέτω λίγο Κάτω από το 0.
Σημασία έχει εφόσον έχεις 4-7 βαθμούς στην συντήρηση και σταθερά , να δούμε και τι θερμοκρασία έχει στην κατάψυξη . Βλέποντας το αυτό θα βγουν και όποια συμπεράσματα αργότερα . (μην περιμένεις αποτελέσματα άμεσα , να δίνεις χρόνο στο ψυγείο για αρκετές ώρες προτού βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα , να παρατηρείς και αν οι χρόνοι που λειτουργεί το ψυγείο είναι λογικοί π.χ. για να προλάβει και η κατάψυξη να παγώσει ) . Γιατί ανέφερες ότι δούλευε 10 λεπτά μόνο . και λίγο αργότερα λες "μισή ώρα " . Στα 10 λεπτά η κατάψυξη δεν προλαβαίνει και υπάρχει πρόβλημα . Ενώ στην μισή ώρα είναι αλλιώς , από εκεί περίπου θα καταλάβεις και τι ακριβώς συμβαίνει .
Το ιδανικό θα ήταν να έχεις 2 ξεχωριστά θερμόμετρα από εκείνα που έχουν τον αισθητήρα με καλώδιο , ένα στην κατάψυξη και ένα στην συντήρηση και παρακολουθόντας με πόρτες κλειστές τα συμβάντα της λειτουργίας θα βγάλεις και ένα συμπέρασμα αν και πότε κάτι δεν πάει καλά με τις αντίστοιχες αναλογίες θερμοκρασιών συντήρησης / κατάψυξης.