καλημερα.πως γινεται reset και hard reset;το θελω για ενα IWDC7125 που εχω προβλημα.
καλημερα.πως γινεται reset και hard reset;το θελω για ενα IWDC7125 που εχω προβλημα.
Κανενας;
Στην αρχη κολλησε με κλειδωμενη την πορτα.οταν ξεμπλοκαρα την πορτα την πορτα και βγηκαν τα ρουχα ηρθε για λιγο στα ισια του.δεν ολοκληρωσε πλυση.το σταματησα και ανοιξε κανονικα.καποια στιγμη εγινε σαν χριστουγεννιατικο δεντρο,αναβαν ολα τα λαμπακια.εκανα ενα ελεγχο στην πλακετα ,δεν φενοταν κατι οπτικα.αλλαξα τος 2 πυκνωτες στο τροφοδοτικο (330/25 & 10/400) .δεν υπηρξε καποια ιδιαιτερη διαφορα.
Με το IWDC7125 δεν βγαινει ακρη γιατι εχει πολλα μοντελα με αυτο το νουμερο.Γραψε το serial number για να δω αν εχω το service manual μπας και βγαλουμε ακρη.Παντως οτι αναβουν ολα τα led ταυτοχρονα δεν ειναι καλο.Το serial συνηθως το εχουν πισω σε ενα αυτοκολιτο και μιαζει με barcode.
Καλημερα .type LVA2006C FWDP5ICL1200.
Μετα απο 2 μερες εκτος πριζας το εβαλα σημερα.κλειδωμενη η πορτα και αναβοσβηνε το start.το πατησα πρασινησε και τιποτα αλλο.η πορτα μονιμα κλειδωμενη.μετα απο 19-15 λεπτα ξεκινησε πηρε νερο και προχωρισε.το εχω αφησει να δω που θα φτασει.IMG_20170120_102605.jpg
Τελειωσε,εχει αναψει το end αλλα το κλειδωμα παραμενει.μηπως τελικα ολα ειναι απο την κλειδαρια;