Καλησπερα καποτε που ρωτησα την PITSOS για λαστιχο πορτας και τους εδωσα το παραπανω κωδικο ουτε αυτοι μπορεσαν να βρουν κατι αλλα μου ειπαν οτι ουσιαστικα το μοντελο ειναι το KSP2365. Μολις μπορεσω θα σας βγαλω και φωτογραφιες
Καλησπερα καποτε που ρωτησα την PITSOS για λαστιχο πορτας και τους εδωσα το παραπανω κωδικο ουτε αυτοι μπορεσαν να βρουν κατι αλλα μου ειπαν οτι ουσιαστικα το μοντελο ειναι το KSP2365. Μολις μπορεσω θα σας βγαλω και φωτογραφιες
Συμφωνα με τη διασκορπιση του KSP2365 το ψυγειο δεν ειναι nofrost.Ειναι απλο ψυγειο με ενα μοτερ που ελεγχεται απο 1 θερμοστατη.Αυτο σημαινει οτι εφοσον εχεις 5 βαθμους στη συντηρηση τοτε το ψυγειο δουλευει σωστα.Το γεγονος οτι χανει πολυ ψυξη η καταψυξη σημαινει οτι αργει να ξαναπαρει μπρος ο κηνητηρας πιθανοτατα επειδη ο χωρος που βρισκεται το ψυγειο δεν εχει επαρκη θερμανση η δεν γινεται συχνη χρηση του ψυγειου.Οταν το ψυγειο εχει 1 θερμοστατη τοτε η θερμοκρασια ελεγχεται απο τη συντηρηση και αφου εχεις 5 βαθμους τοτε το ψυγειο δεν ξεκιναει.
Ευχαριστω για το μηνυμα και το ενδιαφερον.
Στον χωρο υπαρχει θερμοκρασια 18 βαθμοι . Βεβαια λογω του προβληματος η συντηρηση δεν εχει πολλα πραγματα φοβουμενος το προβλημα. Το θεμα ειναι με την ιδια χρηση πρωτα δεν ειχα προβλημα. Τι να κανω ομως να βαλω πολλα πραγματα για να αναγκαστει να δουλευει πιο συχνα; Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει ο θερμοσταστης;
Δεν πιστευω οτι εχεις βλαβη{αν το ψυγειο ειναι αυτο που ειδα}.Αν υπηρχε βλαβη θα την ειχες στη συντηρηση και οχι στην καταψυξη.Αν υπαρχει τροπος να ανεβασεις την θερμοκρασια χωρου πανω απο 22 βαθμους τοτε θα φανει αν εχω δικιο η οχι.Ειναι συνηθες προβλημα στα στατικα ψυγεια οπως το δικοσου να χανουν θερμοκρασια στην καταψυξη τον χειμωνα.Οσο πιο χαμηλα βαλεις τον θερμοστατη τοσο πιο πολυ θα αργει να ξεκηνησει με τα γνωστα αποτελεσματα.