Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δεσποινα
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Μονοφασικο πρέπει να ειναι.Το κουζινακι δεν ειναι δικο μου ,κάηκε παλι της πεθεράς μου και αγόρασε καινούργιο θα της το φέρουν αυριο.Τα προηγούμενα κουζινακια ειχαν συνδεθεί στα καλώδια της κουζίνας. Ρωταω γιατί κάποιες φορές όταν πηγαίνε να μαγειρέψει την χτύπαγε το ρεύμα και ανα 3 χρόνια της χαλάνε...

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    τριπολη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασφάλεια γιατι πρεπει να αλλαχτει;
    Δεν εχει προβλεψει ο κατασκευαστής ποσο φορτιο θα τραβηξει το κουζινακι ωστε να αντεχει το καλωδιο του;
    πρεπει να αλλαχτει γαιτι σε περιπτωση υπερφορτωση - βραχυκυκλωματος μεχρι να πεσει η 25αρα χαιρετισματα... πρωτα θα παρει φωτια και μετα θα πεσει η ασφαλεια

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Pepi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μονοφασικο πρέπει να ειναι.Το κουζινακι δεν ειναι δικο μου ,κάηκε παλι της πεθεράς μου και αγόρασε καινούργιο θα της το φέρουν αυριο.Τα προηγούμενα κουζινακια ειχαν συνδεθεί στα καλώδια της κουζίνας. Ρωταω γιατί κάποιες φορές όταν πηγαίνε να μαγειρέψει την χτύπαγε το ρεύμα και ανα 3 χρόνια της χαλάνε...
    αυτο ειναι κακη συνδεση - κακη γειωση - καλη συσφηξη - ισως κακη καλωδιωση για αυτο λεμε ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ τετοιες δουλειες. μια βιδα ολοι ξερουν να την βιδωσουν δεν συμενει ομως οτι θα σου κανουν και σωστη - ασφαλη δουλεια

σορρυ αν σε απογοητευω αλλα το ρευμα σκοτωνει και πρεπει να του συμπεριφερομαστε με τετοιο τροπο

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δεσποινα
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από qsd330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πρεπει να αλλαχτει γαιτι σε περιπτωση υπερφορτωση - βραχυκυκλωματος μεχρι να πεσει η 25αρα χαιρετισματα... πρωτα θα παρει φωτια και μετα θα πεσει η ασφαλεια

αυτο ειναι κακη συνδεση - κακη γειωση - καλη συσφηξη - ισως κακη καλωδιωση για αυτο λεμε ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ τετοιες δουλειες. μια βιδα ολοι ξερουν να την βιδωσουν δεν συμενει ομως οτι θα σου κανουν και σωστη - ασφαλη δουλεια

σορρυ αν σε απογοητευω αλλα το ρευμα σκοτωνει και πρεπει να του συμπεριφερομαστε με τετοιο τροπο
    Αυτος που ειχε κανει την συνδεση ηλεκτρολογος ηταν δουλευε (και στην Δεη) εγω εκανα την ερωτηση επειδη τα κουζινακια εχουν απο μονα τους ενιαιο καλωδιο με φις επανω, και θελουν και το καινουργιο να συνδεθει οπως αυτο που καηκε.Δηλαδη αν κοπει το φις γινεται να ενωθει στα καλωδια ετσι? Εγω ρωταω απο περιεργεια λογω watt

Παρόμοια Θέματα

1. [Σταθερό Τηλέφωνο] ΣΥΝΔΕΣΗ ROUTER
    από meletiros στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-02-16, 19:28
  2. Συνδεση θερμοσιφωνα
    από turboallani στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-15, 09:17
  3. συνδεση λυχνιας
    από electro man στο forum Ηλεκτρολογικά
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-15, 15:28
  4. Χαλασε το κουζινακι. Τη γνωμη σας παρακαλω!
    από doc_2005 στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-08-11, 12:47
  5. ηλεκτρικο κουζινακι
    από electron00b στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-10, 17:59

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι