Ελεγξε και το δοκιμαστικο μην αναβει και σε ολες τις γειωσεις γιατι μου φαινεται δεν εχεις το κλασικο δοκιμαστικο αλλα κατι τετοιο
![]()
Ελεγξε και το δοκιμαστικο μην αναβει και σε ολες τις γειωσεις γιατι μου φαινεται δεν εχεις το κλασικο δοκιμαστικο αλλα κατι τετοιο
![]()
Σίγουρα το πλυντήριο ΔΕΝ έχει γείωση.
Διαρροή μπορεί να έχει, αλλά μπορεί και όχι.
vasilimertzani (10-11-16)
παιδιά ευχαριστώ , με λίγο ψάξιμο βρήκα οτι η διαρροή ωφείλεται σε ελαττωματική μπαλαντέζα . Ο ηλεκτρολόγος πριν 15 χρόνια αρνήθηκε να μου βάλει μπρίζα στο μπάνιο λογω κανονισμών
Ποια "διαρροή" οφείλεται σε ελαττωματική μπαλαντέζα; Ή μήπως εννοείς ότι η μπαλαντέζα έφταιγε που δεν έφτανε γείωση στο πλυντήριο;
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Για να μη ζαλίζουμε το θέμα άλλο. Εφόσον υπάρχει τέτοια διαρροή, δεν θα 'πρεπε να πέσει και το RCD ρελέ? Η ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση, διαθέτει ρελέ διαρροής? αν όχι τα πράγματα είναι επικίνδυνα κατά τη γνώμη μου. Τώρα διαρροή για την οποία να ευθύνεται η μπαλαντέζα, εντύπωση μου κάνει.. Στο μπάνιο προβλέπεται να μπαίνει μια μπρίζα με καπάκι από μπροστά για λόγους ασφαλείας, η οποία θα πρέπει να "ελέγχεται" από ασφάλεια 16Α, νομίζω είναι καλά για πλυντήριο/στεγνωτήριο
Papas00zas (11-11-16)
Χωρις γειωση δεν πεφτει το ρελε, παρα μονο οταν υπαρξει διαρροη προς τη γη μεσω αλλου δρομου, π.χ. Ανθρωπου, και εφοσον η ενταη της διαρροης υπερβει το κατωφλι των 30ma
Και επίσης το πλυντήριο μπορεί (το πιθανότερο) να ΜΗΝ έχει διαρροή... Για πλυντήριο ρούχων αρκεί συνήθως ασφάλεια 10Α...