Εμένα επειδη είμαι στο δευτερο και τραβάει κατεθευθειαν επάνω...θέλω απλά να ανοιγουν στο δυνατό τα μοτέρ... είτε με διακόπτη είτε τραβόντας το συρταράκι του αποροφητήρα. Φωτα κλπ δεν με νοιάζουν έχω αρκετο φωτισμό από κάτω! thnx
Εμένα επειδη είμαι στο δευτερο και τραβάει κατεθευθειαν επάνω...θέλω απλά να ανοιγουν στο δυνατό τα μοτέρ... είτε με διακόπτη είτε τραβόντας το συρταράκι του αποροφητήρα. Φωτα κλπ δεν με νοιάζουν έχω αρκετο φωτισμό από κάτω! thnx
Εντάξει, γίνεται αυτό που λές.
Μπορείς να μου προτείνεις κάποιον να το κάνει Filman?
Χρειάζεται να έχει κάποια εξειδίκευση?
???????
Όχι δεν έχω να σου προτείνω κάποιον. Ε, ναι, χρειάζεται να ξέρει 5 πράγματα γύρω από τα μοτέρ.
Ηλεκτρολόγο προφανώς θα βρω...? Οπότε αν ξερει κάποιος κάποιων που να μπορεί με ασφάλεια και με το αζημίωτο φυσικά το τηλ μου ειναι 6974038403 περιοχη κοντα στον σταθμό μετρο Αγίας Μαρίνας...
Ευχαριστω
Ναι, άμα φέρεις ηλεκτρολόγο, σώθηκες.
Δηλαδή????????![]()
Πριν μερικες μερες επισκευασα ακριβως την ιδια πλακετα του πεθερου μου .Πηγε να καθαρισει η πεθερα με βρεγμενο πανι και εκανε μπαπ...μαυρισε σε ενα σημειο η πλακετα εκαψε τις πιστες στο τυπωμενο που αναβουν οι λαμπες και καρβουνιασε μια αντισταση που ειναι στα 220v στα μοτερ.Με μερικα γεφυρωματα(λιγο δυσκολα λογο τον μικρων γραμμων) και αντικατασταση της αντιστασης δουλεψε μια χαρα χωρις τις λαμπες βεβαια.Αλλα τα μοτερ παιζουν μια χαρα.
Σιγα μην εδινε 130 ευρω για μια πλακετα, ελεος απο χρυσαφι ειναι?
Ελπιζω να μην την πεταξες την παλια πλακετα.
Η πεθερα την σκαπουλαρε?![]()