Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    bilste1965

Προεπιλογή

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα έχω τον παραπάνω αποκωδικοποιητή και μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε καλά . Τελευταία δεν λειτουργεί το πλήκτρο on/off μόνο ακόμη και με καινούργιές μπαταρίες . Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά. Αρχικά ήθελε αρκετή πίεσή για να λειτουργήσει και τώρα σταμάτησε να ανταποκρίνεται Έχω δοκιμάσει το καθαρισμό της πλακέτας, αλουμινόχαρτό που διάβασα σε κάποιο άλλο θέμα , άλλα τίποτα . Αρνή τε πεισματικά με αποτέλεσμα να παραμένει ο δέκτης συνέχεια αναμμένος . Εάν υπάρχει καμιά ιδέα ίσα ίσα μόνο για να προγραμματίσω ένα πολυτηλεχειρηστήριο, εάν δεν μπορεί να αποκατασταθεί .

Προεπιλογή

Αν κολλαει σε πρασινο λαμπακι περνα firmware! youtube.com/watch?v=xHblgLjBjIs
    αν δεν αναβει πρεπει να αλλαξεις το ολοκληρωμενο με τα 7 ποδαρακια γιατι συνηθως καιγεται.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σεραφειμ
    Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DARIO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν κολλαει σε πρασινο λαμπακι περνα firmware! youtube.com/watch?v=xHblgLjBjIs
    αν δεν αναβει πρεπει να αλλαξεις το ολοκληρωμενο με τα 7 ποδαρακια γιατι συνηθως καιγεται.
    και αν δεν εχεις eprom programmer τη γίνεται;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Έχω τον αποκωδικοποιητή Crystal Audio Prime HD, στον οποίο ανάβουν το πορτοκαλί και το πράσινο ledάκι, αλλά δεν δείχνει τίποτα στην τηλεόραση. Δυστυχώς στις λεπτομέρειες του παραπάνω video (#10) έχει firmware, αλλά είναι για το Micro HD. Προκειμένου να επαναπρογραμματίσω με σωστό firmware την eprom, θα είχε κάποιος την καλοσύνη να ανεβάσει στο διαδίκτυο ή να μου στείλει με προσωπικό μήνυμα (με κλικ επάνω στο όνομά μου) το αντίστοιχο firmware. Ευχαριστώ.

Παρόμοια Θέματα

1. [Δέκτης MPEG4] CRYSTAL AUDIOVIDEO MICRO-SD
    από DGeorge στο forum Επίγειος & Δορυφορικός Δέκτης
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-16, 19:24
  2. [Κινητό Τηλέφωνο] Προβλημα με κινητο core prime g360f
    από jounior_m στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-15, 22:52
  3. [Ραδιοενισχυτής] Crystal Audio Pro 450 A/V Surround Receiver - Κύκλωμα;
    από glaros στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 3