Για μουσειακους λογους αλλα εκθετηριο δεν εχω να το βγαλω. Ακομη επειδη εξωτερικα δεν ειναι τελειο μαλλον θα το αποσυρω, ανταλλακτικα και οτι αλλο γινετε. Υπαρχει περιπτωση να το θελει καποιος να του το δωσω σε συμβολικη τιμη?
Για μουσειακους λογους αλλα εκθετηριο δεν εχω να το βγαλω. Ακομη επειδη εξωτερικα δεν ειναι τελειο μαλλον θα το αποσυρω, ανταλλακτικα και οτι αλλο γινετε. Υπαρχει περιπτωση να το θελει καποιος να του το δωσω σε συμβολικη τιμη?
Κινέζικο ραδιοκασετόφωνο είναι, παραγωγής κάπου 1995 -€“ 2000 ούτε για έκθεμα κάνει, ούτε αξία θα πάρει... συμβολική τιμή lol,να μου το χαρίζανε δε θα το έπαιρνα το μόνο που του αξίζει είναι ένας κάδος απορριμάτων
εγώ θα πρότεινα επισκευή... για μία ψεκασιά στο ποτενσιόμετρο μιλάμε... αν συνεχίσουμε να πετάμε σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει κασετόφωνο να παίξει κασέτες....
έχω δει αρκετά ραδιόφωνα δεκαετίας 80 (βέβαια ήταν επώνυμα δεν ξέρω πως δουλεύει το συγκεκριμένο της φωτογραφίας) που είχαν άριστη λήψη.... θα έλεγα καλύτερη και από μεταγενέστερα pll...
στις φωτογραφίες στο google φαίνεται να είναι made japan η εταιρεία rising
FILMAN (07-10-16), Papas00zas (07-10-16)
Ειναι made in Japan. Το γράφει πίσω σε μια γωνια. Οποτε τονγλυρωσε το διαλυτήριο. Τωρα μάλλον θα προσπαθήσω να το διορθωσω. Πάντως ούτε κάδο ούτε το χαρίζω.
Μαζική ροη πληροφοριών και ερωτήσεων...
Καταρχήν το σκρατσαρισμα λύθηκε!
Παρατήρησα τωρα ότι δεν δουλεύουν και τα δυο κανάλια ήχου σωστά. Με λίγο ψάξιμο διαπίστωσα πως βάζοντας στο phones το βύσμα δουλεύουν και τα δυο, ή αν το χτυπήσω λιγο ελαφρά με το δάχτυλο. Αλλιώς παίζει μόνο το ένα κανάλι.
photo uploader
Πως λειτουργεί το σύστημα αυτό που όταν βάλεις τα ακουστικά σταματανε τα ηχεία να ακούγονται?
Ειναι κάποιο καμάκι που βραχυκυκλώνει/ανοιχτοκυκλωνει? Ψέκασα και εδω σπρευ επαφων και βλέπω λιγο καλύτερη και κυρίως μονιμοτερη απόκριση στο χτύπημα. Μένει ενεργό το κανάλι.