Όταν το πλυντήριο ξεκινά να λειτουργεί το γέμισμα του νερού γίνεται σωστά. Ακούς τα ακροφύσια να πετάνε νερό καθώς περιστρέφονται και αν ανοίξεις την πόρτα σε αυτό το στάδιο, έχεις ατμούς και καυτό νερό αλλά όταν τελειώσει το πρόγραμμα κάπιες φορές δεν αδιάζει όλα τα νερά.
Και ευχαριστώ πολύ που ασχολείστε με το πρόβλημα μου
Κωστα οι αιτιες για να αλαξουν οι χρονοι στο πλυντηριο σου ειναι διαφορες.Θα πρεπει να ανοιξεις το αριστερο καπακι του πλυντηριου και να παρατηρησεις καποιες λειτουργιες των εξαρτηματων που εχει εκει.Εχεις αυτη τη δυνατοτητα,τα αναλογα εργαλεια και βασικες γνωσεις ωστε να πουμε περισσοτερα?
Φιλέ Σάκη
Οι γνώσεις μου είναι πολύ περισσότερες από της βασικές .Και έχω όλα τα απάτητα εργαλεία για να ανοίξω την αριστερή πλευρά του πλυντηρίου .
Ωραια.Ανοιξε το καπακι και παρατηρησε τα εξης.
1-κατα την εναρξη του προγραμματος κανει αντληση
2-το παγουρι4be5536019699b6718daf84cf6f1ec17.jpgπρεπει να γεμισει με νερο μεχρι πανω.αν δεν γεμιζει και περνει το νερο κατευθειαν στον καδο εχει προβλημα με μια απο τις 2 βαλβιδες που βρισκονται κατω απο το παγουρι.Επισης το παγουρι πρεπει να γεμιζει,οταν ειναι αδειο σε περιπου 1 λεπτο.Αν αργει πολυ τοτε η ειναι βουλωμενος ο πνυχτης που περναει το νερο πριν μπει στο παγουρι η εχεις βουλωμενο-χαλασμενο aqastop.Ο πνυχτης βρισκεται στην κορυφη του παγουριου και ειναι ενα μισοφεγγαρο κοκκινο πλαστικο ενσωματομενο μεσα στο παγουρι και δεν μπορει να αφαιρεθει απο το παγουρι.
3-μολις γεμισει το παγουρι υπερχυλιζει και οπλιζει τον πιεζοστατηc5f2b9cee2bc54249ae2b66236019df1.jpg.πανω στον πιεζοστατη εχει ενα διακοπτακη,δες αν λειτουργει σωστα με το πολυμετρο
4-μολις οπλησει ο πιεζοστατης ανοιγει μια απο τις 2 βαλβιδες και αδιαζει το νερο απο το παγουρι ενω ταυτοχρονα συνεχιζει να λειτουργει η βαλβιδα παροχης-aquastop για λιγα δευτερολεπτα
5-το νερο περναει στον καδο μεσο ενος σπιραλ σωληνα,δες αν ειναι καθαρος
ΥΓ.αν βρεις καπιοα βλαβη οι χρονοι του προγραμματος θα επανελθουν αφου κανει μια πλυση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tipos : 16-08-16 στις 16:08
Σάκη ευχαριστώ για της αναλυτικές πληροφορίες που μου έδωσες θα τα ελέγξω όλα
και θα τα ξαναπούμε